![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kokia jūsų mėgstamiausia darbastalio aplinka? Aš naudoju FluxBox nes ji labai greitai tampa dar senovės aparatūros. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekada palietė Linux, galvoju bandyti Ubuntu greičiau.
| |||
| |||
| Ubuntu yra geras pasirinkimas, mano nuomone. Tai labiau patogus ir labai gerai dokumentuota internete. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog parsisiųsti, teks per savaitgalį atlikti. I'll be palaikymo tai dvigubos įkrovos manau. |
|
| |||
| |||
| Kai aš pirmą kartą pradėjau su Linux aš nuolat dvigubos įkrovos, Aš pradėjau 2002/2003 su Linux (po On Off bando nuo 1996 m.) ir aš nuolat dvigubos įkrovos metų, aš pradėjau 2004 metais Plungėje su Mandrake 10 ir vėliau Mandriva. Nuo to momento, langai buvo tik žaidimai. O praėjusių metų rugsėjo Aš ištrynė savo paskutinį Windows 2000 sistemoje, it's all Linux now. Tačiau suteikiama, jei yra tik patekti į "Linux" Noriu allways išlaikyti dvigubą įkrovimo sistemą, jei kas neveikia atlikti arba kai bałagan Jūs Visada turėti atsarginę kopiją. |
|
| |||
| |||
| naudoti compiz-fusion. It's so freakin 'awesome. It's like beryl tik geriau. |
|
| |||
| |||
| Compiz ir Beryl susilieja. Abu yra dar eksperimentinis, bet jis veikia labai gerai, nors tai tik eyecandy, Bėgu Beryl į Gnome GUI su Ubuntu. Berilis yra kelias per sunkus ir mano nešiojamas, kad vienas veikia compiz (ir labai gerai galiu pridėti) Trumpai tariant, per porą mėnesių einate pamatyti visiškai naują compiz, compiz beryl beryl ar compiz su daugiau odos ir geresnį valdymą. Cool ar ne :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu niekada dirbti su mano dabartinis box (ji man įdiegtas, tačiau ji negali atpažinti vaizdo arba tinklas), kad po mano naujos statybos, yra pilnas I'm going to dvigubos įkrovos Ubuntu beryl su Vista. I'll never be galėtų visiškai pakeisti, nes mokykloje ir su mano profesija, jie visada reikalauja Windows ar kitą, bet aš vis tiek malonu
| |||
| |||
| Moah ... Jis paėmė mane prieš metus aš padariau jungiklis :-) (2002/2003) Dabar aš tik Linux :-) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | Kovas 26, 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 7 vasaris 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 7 gruodis 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 5 | 5 kovas 2008 12:16 |
| Kuris Desktop Environment Jums labiausiai patiko? | tvbusinesslounge | Linux & Alternative OS | 2 | Rugpjūtis 30, 2007 09:11 |
| Temos įrankiai | |
| |