![]() |
|
| |||
| |||
| Kāds ir jūsu mīļākais darbvirsmas vidē? I use Fluxbox, jo tas ir ļoti ātri uz līdzenas seno aparatūru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekad nav pieskāries Linux, domājot par mēģina Ubuntu drīz.
| |||
| |||
| Ubuntu ir laba izvēle, manuprāt. Tas ir vairāk lietotājam draudzīgs un ļoti labi dokumentēts internetā. |
|
| |||
| |||
| Tikai lejupielādēt to, nāksies spēlēt vairāk nekā nedēļas nogalē. Es būšu tur ir dual boot es domāju. |
|
| |||
| |||
| Kad es pirmo reizi sāku ar Linux es tur dual boot, man sākās 2002/2003 ar Linux (pēc tam, kad par off mēģina kopš 1996) un es tur dual boot gadiem es secināju, 2004 Plunge ar 10 Mandrake un vēlāk Mandriva. No šī brīža uz logiem bija tikai par spēlēm. Un septembrī pagājušajā gadā es izdzēsu savas pēdējās Windows 2000 sistēmas, tas ir visiem Linux tagad. Bet piešķir, ja jums ir tikai nokļūst Linux es allways turēt dual boot sistēmu, ja lietas nenotiek strādāt, vai ja izjaukt jums allways ir backup. |
|
| |||
| |||
| I use Compiz-fusion. tas ir tik freakin 'awesome. tas ir tāpat kā berils tikai labāk. |
|
| |||
| |||
| Compiz un Beryl kas apvienojas. Abi ir vēl eksperimenta bet tas darbojas ļoti ļoti labi, lai gan tā ir tikai eyecandy Es skrienu Beryl uz Gnome GUI ar Ubuntu. Beryl ir pārāk smags, lai manu portatīvo datoru tādējādi, ka viens darbojas Compiz (un ļoti labi man var pievienot) Kopumā jāteic, ka pāris mēnešu laikā Jūs gatavojaties redzēt pilnīgi jaunu Compiz, Beryl Compiz vai Beryl Compiz ar vairāk ādas un labāku pārvaldību. Cool vai ne :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu nekad strādāt ar manu pašreizējo box (man nav instalēts, bet tas neatpazīst video vai tīkla), lai pēc manas jaunu veidot ir pabeigta, es eju uz dual boot ubuntu berils ar vista. Es nekad nevarēs veikt pilnībā pāriet tāpēc, ka ar skolā un mana profesija viņi vienmēr ir nepieciešams logus šo un to, bet es esmu sajūsmā anyway
| |||
| |||
| Moah ... bija man gadu pirms es pāreju :-) (2002/2003) Tagad es tikai Linux :-) |
![]() |
|
| Bookmarks |