mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Spaţiul de lucru mediu

Reply

Thread Tools
Old 1 iunie 2007, 15:54
Noile state Group

Default Spaţiul de lucru mediu

What's your favorite mediu desktop? Am utiliza Fluxbox pentru că este foarte rapidă, chiar de pe hardware-ul vechi.
Old 2 iunie 2007, 03:49
Administrator Group

N-am atins Linux, gândindu-mă de a încerca ubuntu curând.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 2 iunie 2007, 05:19
Noile state Group

Ubuntu este o alegere bună, în opinia mea. Este mai uşor de utilizat şi foarte bine documentat pe internet.
Old 2 iunie 2007, 05:23
Administrator Group

Doar descărcat, va avea un joc peste weekend.

Voi fi păstrarea unui boot dual-l cred.
Old 7 iunie 2007, 01:59
Grupul de stat

Când am început cu Linux am pastrat un dual boot, am început în 2002/2003 cu Linux (pe jos, după care încearcă din 1996) şi am pastrat dual boot de ani de zile, am luat un pas hotărâtor în 2004, cu 10 şi, mai târziu, Mandrake Mandriva. Din acel moment a fost doar pe Windows pentru jocuri. Iar în luna septembrie a anului trecut am şters ultima mea sistemului Windows 2000, este acum toate Linux.

Dar acordate, dacă sunt chiar achiziţie în Linux as allways să ţină un sistem dual boot, dacă lucrurile nu funcţionează sau când cârpăci tine allways au o copie de siguranţă.
Old 17 iulie 2007, 22:23
Noile state Group

i utilizarea Compiz-Fusion. Este atât de freakin 'minunat. e ca beryl doar mai bine.
Old 18 iulie 2007, 00:09
Grupul de stat

Compiz şi beril sunt fuzionează. Ambele sunt încă experimental, dar funcţionează foarte bine, chiar dacă acesta este doar eyecandy, sunt Running beryl pe un Gnome gui cu Ubuntu. Beril este mult prea grele pentru meu laptop, astfel încât un ruleaza Compiz (şi foarte bine, am mai adăuga)

Pe scurt, în câteva luni pe care urmează pentru a vedea un nou Compiz, un Compiz beryl beryl Compiz sau cu mai multe skin-şi o mai bună gestionare.

Cool nu este el :-)
Old 18 iulie 2007, 04:28
Grupul de donator

Ubuntu ar niciodată cu munca mea actuală caseta (I îl aveţi instalat, dar nu va recunoaşte video sau de reţea), aşa că după ce-mi construi noi este completă voi dual boot ubuntu beryl cu Vista. Nu vom mai fi in stare să facă din plin, pentru că trece cu şcoala şi profesia mea au mereu nevoie de acest lucru sau că Windows, dar sunt incantata oricum

Sistemul meu: hAvAAck Build 3

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Plăci de bază:
Asus P5N-E
Memorie RAM:
GSkill 4GB DDR2
Placă grafică (e):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (e):
Mort
Cauza / PSU:
Generic de caz, Generic PSU
Răcire:
Zalman 92mm
Network / Internet:
la bord
Monitor (e):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Sistem de operare (e):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 pe 64 de biţi
Old 27 iulie 2007, 02:42
Grupul de stat

Moah ... Mi-a luat un an înainte de a-mi face trecerea :-) (2002/2003) Acum am doar Linux :-)
Reply

Register

Marcaje