![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| What's your favorite mediu desktop? Am utiliza Fluxbox pentru că este foarte rapidă, chiar de pe hardware-ul vechi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| N-am atins Linux, gândindu-mă de a încerca ubuntu curând.
| |||
| |||
| Ubuntu este o alegere bună, în opinia mea. Este mai uşor de utilizat şi foarte bine documentat pe internet. |
|
| |||
| |||
| Doar descărcat, va avea un joc peste weekend. Voi fi păstrarea unui boot dual-l cred. |
|
| |||
| |||
| Când am început cu Linux am pastrat un dual boot, am început în 2002/2003 cu Linux (pe jos, după care încearcă din 1996) şi am pastrat dual boot de ani de zile, am luat un pas hotărâtor în 2004, cu 10 şi, mai târziu, Mandrake Mandriva. Din acel moment a fost doar pe Windows pentru jocuri. Iar în luna septembrie a anului trecut am şters ultima mea sistemului Windows 2000, este acum toate Linux. Dar acordate, dacă sunt chiar achiziţie în Linux as allways să ţină un sistem dual boot, dacă lucrurile nu funcţionează sau când cârpăci tine allways au o copie de siguranţă. |
|
| |||
| |||
| i utilizarea Compiz-Fusion. Este atât de freakin 'minunat. e ca beryl doar mai bine. |
|
| |||
| |||
| Compiz şi beril sunt fuzionează. Ambele sunt încă experimental, dar funcţionează foarte bine, chiar dacă acesta este doar eyecandy, sunt Running beryl pe un Gnome gui cu Ubuntu. Beril este mult prea grele pentru meu laptop, astfel încât un ruleaza Compiz (şi foarte bine, am mai adăuga) Pe scurt, în câteva luni pe care urmează pentru a vedea un nou Compiz, un Compiz beryl beryl Compiz sau cu mai multe skin-şi o mai bună gestionare. Cool nu este el :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu ar niciodată cu munca mea actuală caseta (I îl aveţi instalat, dar nu va recunoaşte video sau de reţea), aşa că după ce-mi construi noi este completă voi dual boot ubuntu beryl cu Vista. Nu vom mai fi in stare să facă din plin, pentru că trece cu şcoala şi profesia mea au mereu nevoie de acest lucru sau că Windows, dar sunt incantata oricum
| |||
| |||
| Moah ... Mi-a luat un an înainte de a-mi face trecerea :-) (2002/2003) Acum am doar Linux :-) |
![]() |
|
| Marcaje |