![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aké je Vaše obľúbené desktopové prostredie? I use fluxbox, pretože je veľmi rýchly na to i antické hardware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy sa dotkl Linux, myslenia snaží ubuntu čoskoro.
| |||
| |||
| Ubuntu je dobrá voľba, podľa môjho názoru. Je užívateľsky-priateľskú a veľmi dobre zdokumentované na internete. |
|
| |||
| |||
| Len ju prevzali, budeme mať hrajú o víkendu. Uvidíme sa neustále je duálny boot myslím. |
|
| |||
| |||
| Keď som začal s Linuxom jsem si duální boot, som začal v roku 2002/2003 s Linuxom (po pokuse o vypnutie od roku 1996) a som si duální boot na roky, som zchlazovacim v roku 2004 s Mandrake 10 a nasl Mandriva. Od toho okamihu okná boli len pre hry. A v septembri minulého roku som sa vypúšťa posledný systém Windows 2000, je to všetko Linux teraz. Ale udelená, ak ste práve dostáva do Linuxu bych allways vedie dvojaký boot systému, ak to nefunguje, alebo keď sa vám nepořádek allways mať zálohu. |
|
| |||
| |||
| i použitie Compiz-Fusion. je to tak freakin 'úžasné. Je to ako beryl len lepší. |
|
| |||
| |||
| Compiz a Beryl sa zlúčenie. Obaja sú stále experimentálne, ale funguje to veľmi veľmi dobre, aj keď je práve eyecandy, jsem Spustenie Beryl na Gnome Gui s Ubuntu. Beryl je príliš ťažké pre moje notebooku tak, aby jedna beží compiz (a veľmi dobre, môžem pridať) Stručne povedané, za pár mesiacov budete vidieť úplne nový compiz a compiz beryl beryl alebo compiz s kožou a lepšie riadenie. Cool ne :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu nikdy pracovať s moju súčasnú krabici (mám to nainštalované ale neuzná video alebo siete), takže po mojej novej vybudovanie úplnej Jedu na duální boot s ubuntu beryl Vista. Já nikdy byť schopný vykonať úplnú switch, pretože so školou a moje profesie, ktoré vždy vyžadujú okná ten či onen, ale som nadšený rovnako
| |||
| |||
| Moah ... Trvalo mi rok, než som urobil switch :-) (2002/2003) Teraz už len Linux :-) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 7 | 26. marca 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 8 | 7. februára 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 7 | 7. decembra 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 5. marca 2008 12:16 |
| Desktop Environment, ktorá sa vám páči najviac? | tvbusinesslounge | Linux & Alternatívne OS | 2 | 30. augusta 2007 09:11 |
| Thread Tools | |
| |