мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Десктоп окружења

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јуни 2007, 15:54
Нови члан групе

Која је ваша омиљена десктоп окружења? Користим ФлуксБокс јер је јако брз на чак древне хардвер.
Old 2. јуни 2007, 03:49
Администратор Гроуп

Никад не дотакну Линукс, мисли покуссава убунту ускоро.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 2. јуни 2007, 05:19
Нови члан групе

Убунту је добар избор, по мом мишљењу. То је више усер-фриендлы и веома добро документовано на интернету.
Old 2. јуни 2007, 05:23
Администратор Гроуп

Довољно је скинути га, дешава да се играју преко викенда.

Ја ћу бити држање то двојан чизма мислим.
Old 7. јуни 2007, 01:59
Мембер Гроуп

Нашто ЈА прво почети ван са Линукс-ом сам задржао један дуал боот сам започео у 2002/2003 са Линукс-ом (након дана офф покуссавају од 1996) и задржао сам дуал боот годинама, ја узе понирање у 2004 са Мандраке 10 и Мандрива касније. Од тог тренутка на прозоре је само за игре. А у септембру прошле године сам избрисан мој последњи Уиндоус 2000 систем, то је све Линукс сада.

Али одобрена, ако су само узимајући у Линукс бих увек задржати дуал боот система, ако се ствари не раде ван или кад рашчерупати ти увек имати бацкуп.
Old 17 срп 2007, 22:23
Нови члан групе

користим цомпиз-Фусион. тако фреакин 'Ауесоме. то је као бери само боље.
Old 18 срп 2007, 00:09
Мембер Гроуп

Цомпиз и бери су спајањем. Обе су још увек експериментална, али то ради врло врло добра, иако је управо еыецанды, И'м Руннинг бери на Гноме ГУИ са Убунту. Бери је начин превише тешка за мој лаптоп, тако да је један прометују цомпиз (и јако добро, ЈА мај додати)

Укратко, у пар месеци ћете видети читав нови цомпиз, а цомпиз бери или бери цомпиз са више скинова и боље управљање.

Цоол зар не :-)
Old 18 срп 2007, 04:28
Донаторска Група

Убунту никада нецхе радити са мојим тренутним бокс (имам га инсталираног али га неће препознати видео или мрежу), тако да након мог градити нови је комплетан идем на дуал боот са убунту бери Виста. И никада више нећете бити у могућности да изврши пун пребацити јер са школом и моје струке они увек захтевају прозорима ово или оно, али ја сам ионако загрејани

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 27 срп 2007, 02:42
Мембер Гроуп

Моах ... он ми је узео годину дана пре него што сам направио комутатор :-) (2002/2003) Сад сам само Линукс :-)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц