![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Која је ваша омиљена десктоп окружења? Користим ФлуксБокс јер је јако брз на чак древне хардвер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никад не дотакну Линукс, мисли покуссава убунту ускоро.
| |||
| |||
| Убунту је добар избор, по мом мишљењу. То је више усер-фриендлы и веома добро документовано на интернету. |
|
| |||
| |||
| Довољно је скинути га, дешава да се играју преко викенда. Ја ћу бити држање то двојан чизма мислим. |
|
| |||
| |||
| Нашто ЈА прво почети ван са Линукс-ом сам задржао један дуал боот сам започео у 2002/2003 са Линукс-ом (након дана офф покуссавају од 1996) и задржао сам дуал боот годинама, ја узе понирање у 2004 са Мандраке 10 и Мандрива касније. Од тог тренутка на прозоре је само за игре. А у септембру прошле године сам избрисан мој последњи Уиндоус 2000 систем, то је све Линукс сада. Али одобрена, ако су само узимајући у Линукс бих увек задржати дуал боот система, ако се ствари не раде ван или кад рашчерупати ти увек имати бацкуп. |
|
| |||
| |||
| користим цомпиз-Фусион. тако фреакин 'Ауесоме. то је као бери само боље. |
|
| |||
| |||
| Цомпиз и бери су спајањем. Обе су још увек експериментална, али то ради врло врло добра, иако је управо еыецанды, И'м Руннинг бери на Гноме ГУИ са Убунту. Бери је начин превише тешка за мој лаптоп, тако да је један прометују цомпиз (и јако добро, ЈА мај додати) Укратко, у пар месеци ћете видети читав нови цомпиз, а цомпиз бери или бери цомпиз са више скинова и боље управљање. Цоол зар не :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Убунту никада нецхе радити са мојим тренутним бокс (имам га инсталираног али га неће препознати видео или мрежу), тако да након мог градити нови је комплетан идем на дуал боот са убунту бери Виста. И никада више нећете бити у могућности да изврши пун пребацити јер са школом и моје струке они увек захтевају прозорима ово или оно, али ја сам ионако загрејани
| |||
| |||
| Моах ... он ми је узео годину дана пре него што сам направио комутатор :-) (2002/2003) Сад сам само Линукс :-) |