![]() |
|
| |||
| |||
| En beğendiğiniz masaüstü ortamı nedir? Çünkü çok daha eski donanım üzerinde hızlı I Fluxbox kullanın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asla, yakında Ubuntu çalışmakla düşünme Linux değinildi.
| |||
| |||
| Ubuntu iyi bir seçim, benim görüşüme göre ise. Daha kullanıcı dostu ve çok iyi internet belgelenmiştir. |
|
| |||
| |||
| Sadece hafta sonu bir oyun olacak indirildikten. Ben sanırım çift önyükleme bu tutarak duyarız. |
|
| |||
| |||
| Ben ilk Linux ile bir çift önyükleme tutulur işe başladı, ben 2002/2003 Linux ile (sonra 1996 yılından beri çalışıyorum başladı) ve yıl çift önyükleme tutulur, ben Mandrake 10 ve daha sonra Mandriva ile 2004 yılında atılmak aldı. Pencereler O andan başlayarak oyunlar için oldu. Ve Eylül I son Windows 2000 sistem silindi geçen yıl, tüm Linux's. Size allways Ama hak, eğer sadece Linux'a I allways bir ikili önyükleme sistemi devam edeceğini alıyorsanız, bir şey ya da karmaşa işe yaramadığında bir yedek var. |
|
| |||
| |||
| i Compiz-füzyon. bu kadar harika freakin's. bu beril gibi sadece daha iyi. |
|
| |||
| |||
| Compiz ve Beryl birleşmesinden vardır. Her ikisi de hala deneysel ama çok çok olsa bile sadece eyecandy iyi çalışıyor, ben Beryl Gnome Arayüzü üzerinde Ubuntu ile kullanıyorum. Beril çok benim dizüstü bilgisayar için ağır böylece bir çalışan Compiz (ve çok iyi ben ekleyebilirsiniz) Kısacası, birkaç ay içinde daha derileri ve daha iyi yönetim, yepyeni bir Compiz bir Compiz BERYL veya BERYL Compiz görecegiz. Harika değil mi :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu mevcut kutusu (Ben yüklü eser asla ama) video veya ağ tanımıyoruz, bu yüzden sonra ben Vista ile çift önyükleme Ubuntu beril olacak tamamlandığında inşa yeni. Ben her zaman gerektiren mesleğimdir okul çünkü ve tam geçiş yapmak mümkün yapmanız istenmez pencereler bu ya da, ama yine de bir heyecan yaşıyorum
| |||
| |||
| Moah ... önce Şimdi sadece Linux :-) var anahtar :-) (2002/2003) yapılan bana bir yıl sürdü |
![]() |
|
| Bookmarks |