![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Яке ваше улюблене оточення робочого столу? Я використовую FluxBox тому що це дуже навіть на якнайшвидше стародавньому обладнанні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ніколи не торкнулися Linux, маючи на увазі спроби Ubuntu найближчим часом.
| |||
| |||
| Ubuntu є гарним вибором, на мій погляд. Це більш зручний і дуже добре задокументовані в Інтернеті. |
|
| |||
| |||
| Просто скачав його, доведеться зіграти у вихідні дні. Я буду з підтримання його подвійний завантаження я думаю. |
|
| |||
| |||
| Коли я вперше почав з Linux я вів подвійне завантаження, я почав у 2002/2003 з Linux (у вихідні після спроби з 1996 року), і я зберіг подвійний завантаження протягом багатьох років, я зробила вирішальний крок в 2004 році з Mandrake 10 і вище Mandriva. З цього моменту на вікна тільки для ігор. А у вересні минулого року я видалив свій останній система Windows 2000, все це тепер Linux. Але належне, якщо ви просто потрапити в Linux я б зберегти Allways системи подвійного завантаження, якщо щось зробити не вийшло, або коли ви засмутили Ви завжди є резервна копія. |
|
| |||
| |||
| Я використовую Compiz-Fusion. It's So Freakin 'Awesome. Це як берил тільки краще. |
|
| |||
| |||
| Compiz та Beryl зливаються. Вони все ще експериментальний характер, але вона працює дуже-дуже гарна, хоча це всього лише Eyecandy, я біжу Beryl на Gnome Gui з Ubuntu. Берил занадто важкими для мого ноутбука так, що один працює Compiz (і дуже добре я можу додати) Коротше кажучи, через пару місяців ви побачите цілу нову Compiz, Compiz берил або берил Compiz з більш шкури і більш ефективного управління. Прохолодно, не так :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu ніколи не буде працювати з моєю поточного вікна (у мене вона встановлена, але вона не буде визнавати відео або мережа), так що після моєї нової збірки повної Я збираюся Dual берил Ubuntu завантажити з Vista. Я ніколи не буду в змозі зробити повний перехід школу, тому що з моєю професією, і вони завжди вимагають Windows або інше, але я все одно радий
| |||
| |||
| Moah ... Він прийняв мене в рік, перш ніж я зробив перемикач :-) (2002/2003) Тепер я тільки Linux :-) |