менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Оточення робочого столу

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 червня 2007, 15:54
Нові члени групи

Яке ваше улюблене оточення робочого столу? Я використовую FluxBox тому що це дуже навіть на якнайшвидше стародавньому обладнанні.
Old 2 червня 2007, 03:49
Адміністратор групи

Ніколи не торкнулися Linux, маючи на увазі спроби Ubuntu найближчим часом.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 2 червня 2007, 05:19
Нові члени групи

Ubuntu є гарним вибором, на мій погляд. Це більш зручний і дуже добре задокументовані в Інтернеті.
Old 2 червня 2007, 05:23
Адміністратор групи

Просто скачав його, доведеться зіграти у вихідні дні.

Я буду з підтримання його подвійний завантаження я думаю.
Old 7 червня 2007, 01:59
Член групи

Коли я вперше почав з Linux я вів подвійне завантаження, я почав у 2002/2003 з Linux (у вихідні після спроби з 1996 року), і я зберіг подвійний завантаження протягом багатьох років, я зробила вирішальний крок в 2004 році з Mandrake 10 і вище Mandriva. З цього моменту на вікна тільки для ігор. А у вересні минулого року я видалив свій останній система Windows 2000, все це тепер Linux.

Але належне, якщо ви просто потрапити в Linux я б зберегти Allways системи подвійного завантаження, якщо щось зробити не вийшло, або коли ви засмутили Ви завжди є резервна копія.
Old 17 липня 2007, 22:23
Нові члени групи

Я використовую Compiz-Fusion. It's So Freakin 'Awesome. Це як берил тільки краще.
Old 18 липня 2007, 00:09
Член групи

Compiz та Beryl зливаються. Вони все ще експериментальний характер, але вона працює дуже-дуже гарна, хоча це всього лише Eyecandy, я біжу Beryl на Gnome Gui з Ubuntu. Берил занадто важкими для мого ноутбука так, що один працює Compiz (і дуже добре я можу додати)

Коротше кажучи, через пару місяців ви побачите цілу нову Compiz, Compiz берил або берил Compiz з більш шкури і більш ефективного управління.

Прохолодно, не так :-)
Old 18 липня 2007, 04:28
Донор групи

Ubuntu ніколи не буде працювати з моєю поточного вікна (у мене вона встановлена, але вона не буде визнавати відео або мережа), так що після моєї нової збірки повної Я збираюся Dual берил Ubuntu завантажити з Vista. Я ніколи не буду в змозі зробити повний перехід школу, тому що з моєю професією, і вони завжди вимагають Windows або інше, але я все одно радий

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 27 липня 2007, 02:42
Член групи

Moah ... Він прийняв мене в рік, перш ніж я зробив перемикач :-) (2002/2003) Тепер я тільки Linux :-)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.