![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Бок момачки,
Што су ГНОМЕ, КДЕ и Ксфце десктоп енвиронментс, што су разлике и како раде? Исто тако, када би свака од њих користите? Стварно не разумем овај Линукс ствари и јако сам само покушава от почетак, али бих волео да се зна разлика између ова три пре него што сам стварно би почели! Хвала! Том ... Како досадно прозора ....
Мы Сыстем: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Они су ГУИ је графичко кориснички интерфејс оперативног система који се заснива на. Ухатевер платформа ОС је написана на, чини програме, скрипте и сл се темељити на истој платформи. На пример скрипту у гноме морало би се преписивати радити исту ствар у КДЕ.
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/ГНОМЕ хттп://ууу.гноме.орг/ хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Кде хттп://ууу.кде.орг/ Неки људи ће рећи да је КДЕ је снаппиер од Гноме, али искрено не бих знати. Могу ли претпоставити да је у транзицији из вашег прозора на Линукс, да сте у одлучивању * бунта породице (убунту, кубунту, ксубунту) и то је где стабљика из своје питање? Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3
|
|
|
|||
|
|||
|
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/ГНОМЕ
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/КДЕ хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Ксфце Надам се ово помаже мало. |
|
|
|||
|
|||
истукоше ме да га секунди
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
|||
|
|||
|
То је велика ствар о ливе ЦД-а, поп-у, погледајте ако вам се свидети и отићи оданде. Им 'трчање Убунту и Убунту Форумс су велики, са тецх суппорт. Говорећи: "Не ја не често долазе или другим форумима да сам тражили помоћ, али они су екипе постављен за обраду различитих врста специфичних проблема везаних за * бунта. То није све што застраа̨ујуће једном кад навикнути на то, како то функционише. ЈА па ипак добити збуњени понекада, али узимајући бољи. Хтјела предлажемо да зграби један Мандрива Ливе ЦД-а * бунта Ливе ЦД, боот их и видети како то иде. Знам убунту има све моје хардверских драјвера, а ја у последње време је добио мој бежични миш / тастатура функционише правилно, тако сам га љубити. Узми ронити! Ништа није Заустављањем вас!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ја чиним љубити бунта форуми - Ја сам члан тамо себе!
Главна ствар која ме се не тиче је проналажење неке софтвер за направити што желим. Желим бити у могућности поставити Плаылист оф МИДИ датотека и трчање преко њих. ЈА донт 'стварно оскудица то учинити кроз вина као што сам помоћу данашји лаптоп за показује и не желим имати превише трчање! Знам како то онемогућити сви Интернет и све што је у Уиндоуси - Не Линукс! |
|
|
|||
|
|||
|
Постоји толико много кодек пакете у репоситориес то није ни смешно. Бит ћете у могућности радити било што у мултимедијални простор да говоре, без проблема.
Што се тиче радите превише ствари одједном, не брините о томе. * Нула је изграђена за приказивање на згодан велик део било којег маа̨ине. Ако имате релативно модеран оквир, он ће се приказују без проблема што се тиче више задатака |