мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Десктоп окружења

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2008, 06:35
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

Бок момачки,

Што су ГНОМЕ, КДЕ и Ксфце десктоп енвиронментс, што су разлике и како раде?

Исто тако, када би свака од њих користите? Стварно не разумем овај Линукс ствари и јако сам само покушава от почетак, али бих волео да се зна разлика између ова три пре него што сам стварно би почели! Хвала!

Том ... Како досадно прозора ....

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 8. јуни 2008, 07:01
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

Они су ГУИ је графичко кориснички интерфејс оперативног система који се заснива на. Ухатевер платформа ОС је написана на, чини програме, скрипте и сл се темељити на истој платформи. На пример скрипту у гноме морало би се преписивати радити исту ствар у КДЕ.
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/ГНОМЕ
хттп://ууу.гноме.орг/
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Кде
хттп://ууу.кде.орг/
Неки људи ће рећи да је КДЕ је снаппиер од Гноме, али искрено не бих знати.
Могу ли претпоставити да је у транзицији из вашег прозора на Линукс, да сте у одлучивању * бунта породице (убунту, кубунту, ксубунту) и то је где стабљика из своје питање?

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 8. јуни 2008, 07:01
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/КДЕ

хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Ксфце

Надам се ово помаже мало.
Old 8. јуни 2008, 07:02
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

истукоше ме да га секунди
Old 8. јуни 2008, 07:12
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

Куоте:
Оригиналлы Постед бы хАвААцк View Post
Они су ГУИ је графичко кориснички интерфејс оперативног система који се заснива на. Ухатевер платформа ОС је написана на, чини програме, скрипте и сл се темељити на истој платформи. На пример скрипту у гноме морало би се преписивати радити исту ствар у КДЕ.
хттп://ууу.гноме.орг/
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Кде
хттп://ууу.кде.орг/
Неки људи ће рећи да је КДЕ је снаппиер од Гноме, али искрено не бих знати.
Могу ли претпоставити да је у транзицији из вашег прозора на Линукс, да сте у одлучивању * бунта породице (убунту, кубунту, ксубунту) и то је где стабљика из своје питање?
Да је то истина. Међутим, Мандрива је привукло моју пажњу ...
Old 8. јуни 2008, 07:15
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

То је велика ствар о ливе ЦД-а, поп-у, погледајте ако вам се свидети и отићи оданде. Им 'трчање Убунту и Убунту Форумс су велики, са тецх суппорт. Говорећи: "Не ја не често долазе или другим форумима да сам тражили помоћ, али они су екипе постављен за обраду различитих врста специфичних проблема везаних за * бунта. То није све што застраа̨ујуће једном кад навикнути на то, како то функционише. ЈА па ипак добити збуњени понекада, али узимајући бољи. Хтјела предлажемо да зграби један Мандрива Ливе ЦД-а * бунта Ливе ЦД, боот их и видети како то иде. Знам убунту има све моје хардверских драјвера, а ја у последње време је добио мој бежични миш / тастатура функционише правилно, тако сам га љубити. Узми ронити! Ништа није Заустављањем вас!
Old 8. јуни 2008, 07:22
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

Ја чиним љубити бунта форуми - Ја сам члан тамо себе!

Главна ствар која ме се не тиче је проналажење неке софтвер за направити што желим. Желим бити у могућности поставити Плаылист оф МИДИ датотека и трчање преко њих. ЈА донт 'стварно оскудица то учинити кроз вина као што сам помоћу данашји лаптоп за показује и не желим имати превише трчање! Знам како то онемогућити сви Интернет и све што је у Уиндоуси - Не Линукс!
Old 8. јуни 2008, 07:29
Донаторска Група

Default Десктоп окружења

Постоји толико много кодек пакете у репоситориес то није ни смешно. Бит ћете у могућности радити било што у мултимедијални простор да говоре, без проблема.
Што се тиче радите превише ствари одједном, не брините о томе. * Нула је изграђена за приказивање на згодан велик део било којег маа̨ине. Ако имате релативно модеран оквир, он ће се приказују без проблема што се тиче више задатака
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц