menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Disk Partion v Ubuntu Linux

Reply

Thread Nástroje
Old 3. června 2009, 06:44
Nový člen skupiny

Default Disk Partion v Ubuntu Linux

ahoj všem!
Nainstaloval jsem Ubuntu Linux v mém notebooku. Během instalace jsem vytvořil \ kořenový souborový systém na 3 GB a \ domácí souborový systém odpočinku 160 GB.Due instalací Linux mám chybu masáž nízká disku některé věci, jako je tento. Teď chci přejít 10 gigabajty volného prostoru z \ domovem \ root bez reinstalace linux. může někdo prosím, pomozte mi, jak to provést toto?

Thanks in advance.

Jde o:
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled buckweed90 Linux & Alternativní OS 5 4. prosince 2008 05:51
HP DV9720ea Linux / Ubuntu Ovladače Hybr! D Linux & Alternativní OS 7 12. října 2008 16:13
Linux Ubuntu a oživnout phil66 Linux & Alternativní OS 8 5. dubna 2008 12:52
Linux Ubuntu problémy ashaiba Linux & Alternativní OS 10 3. duben 2008 10:34
Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je pryč? ashaiba Linux & Alternativní OS 8 4. březen 2008 09:30
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.