![]() |
|
| |||
| |||
| hello όλα!! Έχω εγκαταστήσει Ubuntu Linux στο Laptop μου. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα δημιουργηθεί \ ριζικό σύστημα αρχείων των 3 GB και \ σπίτι σύστημα αρχείων ανάπαυσης των 160 GB.Due στην εγκατάσταση Linux πακέτα Πήρα λάθος μασάζ χαμηλό χώρο στο δίσκο κάποια πράγματα όπως αυτό. Τώρα θέλω να προχωρήσουμε 10GB ελεύθερο χώρο από \ πατρίδα \ ρίζα χωρίς επανεγκατάσταση των linux. παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς να εκτελέσουν αυτό;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Regards: |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista | buckweed90 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4 Δεκ 2008 05:51 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Οδηγοί | Hybr! Δ | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 12 Οκτ 2008 16:13 |
| Ubuntu Linux και ζωογονώ | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 5 Απρ 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux προβλήματα | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 10 | 3 Απρ 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 4η Μαρ 2008 09:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |