![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хелло свима! Имам инсталиран Убунту Линукс у мој лаптоп. Током инсталације сам створио \ роот датотека систем од 3 ГБ и \ хоме датотека систем одмора од 160 до ГБ.Дуе инсталацију Линукс пакети сам грешку масажа ниског простора на диску неке ствари као што је овај. Сада желим да преместите 10ГБ слободног простора с \ дом \ роот без поновне инсталације Линукс-. моћи било ко угодити помоћ мене како то покренути ову? Хвала унапред. С поштовањем: |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Да ли је могуће покренути фрееуаре Линукс Убунту ОС сличан са видик | буцкуеед90 | Линукс ОС и алтернативна | 5 | 4 децембар 2008 05:51 |
| ХП ДВ9720еа Линукс / Убунту Дриверс | Хыбр! Д | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 12 октобар 2008 16:13 |
| Линукс Убунту и убрзати | пхил66 | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 5 април 2008 12:52 |
| Линукс Убунту проблем | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Линукс Убунту на Мац, Мац ОС Кс је отишао? | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 4 март 2008 09:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |