![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba tüm! Ben Dizüstü de Ubuntu Linux yüklü. Ben oluşturduğunuz kurulum \ 3 GB kök dosya sistemi ve Linux paketlerini yükleme 160 GB.Due ve gerisini ben düşük disk alanı bir hata masaj var \ ana dosya sistemi sırasında bu gibi bir şey. Şimdi kimden 10GB boş alan taşımak için \ eve \ kök Linux yeniden yüklemesi olmadan istiyorum. herkes bu çalıştırmak için bana yardımcı olur musunuz?? Şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| O Vista ile Linux Ubuntu gibi ücretsiz işletim sistemi çalıştırmak mümkün mü | buckweed90 | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 5 | 4. Aralık 2008 05:51 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Sürücüler | Hybr! D | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 7 | 12. Ekim 2008 16:13 |
| Linux Ubuntu ve hızlandırmak | phil66 | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 8 | 5. Nisan 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu sorunları | ashaiba | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 10 | 3. Nisan 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu Mac, Mac OS X gitmiş mi? | ashaiba | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 8 | Mar 2008 4. 09:30 |
| Konu Araçları | |
| |