менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Розбиття диска в Ubuntu Linux

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 06:44
Нові члени групи

Default Розбиття диска в Ubuntu Linux

Привіт усім!!
Я встановив Ubuntu Linux в моєму ноутбуці. Під час інсталяції я створив \ коренева файлова система 3 Гб і \ Home файловій системі решта 160 GB.Due до установки пакетів Linux я отримав помилку масаж низького місця на диску певна річ, як ця. Тепер я хочу перейти 10GB вільного простору \ дому \ корінь без перевстановлення Linux. Хто-небудь може мені допомогти, будь ласка, як виконати цього?

Спасибо заранее.

Regards:
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чи можна запустити безкоштовну ОС Linux Ubuntu, як з Vista buckweed90 Linux & альтернативних ОС 5 4 грудня 2008 05:51
HP DV9720ea Linux / Ubuntu Драйвери Hybr! D Linux & альтернативних ОС 7 12 жовтня 2008 16:13
Linux Ubuntu і прискорити phil66 Linux & альтернативних ОС 8 5 квітня 2008 12:52
Linux Ubuntu проблем ashaiba Linux & альтернативних ОС 10 3 квітня 2008 10:34
Ubuntu Linux на Mac, Mac OS X Is Gone? ashaiba Linux & альтернативних ОС 8 4 березня 2008 09:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.