![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім!! Я встановив Ubuntu Linux в моєму ноутбуці. Під час інсталяції я створив \ коренева файлова система 3 Гб і \ Home файловій системі решта 160 GB.Due до установки пакетів Linux я отримав помилку масаж низького місця на диску певна річ, як ця. Тепер я хочу перейти 10GB вільного простору \ дому \ корінь без перевстановлення Linux. Хто-небудь може мені допомогти, будь ласка, як виконати цього? Спасибо заранее. Regards: |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи можна запустити безкоштовну ОС Linux Ubuntu, як з Vista | buckweed90 | Linux & альтернативних ОС | 5 | 4 грудня 2008 05:51 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Драйвери | Hybr! D | Linux & альтернативних ОС | 7 | 12 жовтня 2008 16:13 |
| Linux Ubuntu і прискорити | phil66 | Linux & альтернативних ОС | 8 | 5 квітня 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu проблем | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 10 | 3 квітня 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux на Mac, Mac OS X Is Gone? | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 8 | 4 березня 2008 09:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |