![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| je to možné, duální boot kopii Mac OX Leopard a kopii XP Service Pack 2 .... Já jsem v současné době běží mimo Service Pack 2. mohu jen oblast disku pro Mac a nainstalovat jej na disk, že? a potom vždy, když jsem si i boot menu dotazem, který bych chtěl boot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem si jistá, že je to nezákonné, aby tak
| |||
| |||
| jak je to nelegální, když mám důvěryhodně verze softwaru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná jsem něco tady chybí - Mac OSX Mac běží na hardware, jak jste čekali, že to běží na PC? Pokud by se vám dostat OSX sestavují pro PC i686 hardwarové architektury?
| |||
| |||
| Jeden není nelegální, aby tak dále. Je možné mít mac spustit nativly, ale její opravdu tvrdý a já dotírat nalézt odkaz Můžete spustit emultaor když volal. ah! Zapomněl jsem, co jeho názvem, ale u nemocných říct, jakmile Pamatuji |
|
| |||
| |||
| Citace:
je to moc možné, a já vím o místě, kde je to podrobně diskutovalo, ale vzhledem k tomu, že je proti této desce pravidel, já bych doporučuji vám google za to |
|
| |||
| |||
| Děkuji hAvAAck, právě jsem objevil spoustu o Digital Rights Management, že bych neslyšel o dřív. Zdá se, že tam lidé tam snažím dát genies zpět do lahve. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Našel jsem návod tady o tom, jak dát Mac OS X na PC, když je emulátor, jak na to, jak je právní, nevím jistě, ale to by bylo myslím, že je to legální, jak dlouho, jak si váš XP a Mac OS X jsou zákonné verze.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je nelegální jako součást mac snaží kontroly trhu a získat další peníze, které obvykle umožňují spustit ji na PC (pokud chcete mac budete muset strávit 800liber + na jejich stroj, spíše než o 400 ks)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Macy již používat PowerPC procesorů, a tudíž i OS se snadno portovat i na PC. Není to snadné, ale je to určitě možné, že na rozdíl od před Intel switch.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|