![]() |
|
| |||
| |||
| s δυνατή την διπλή εκκίνηση αντίγραφο του Mac OX Leopard, καθώς και αντίγραφο των XP Service Pack 2 .... Είμαι ήδη σε εξέλιξη από το Service Pack 2. i διαμέρισμα κάνει μόνο μια μονάδα δίσκου για Mac και το εγκαταστήσετε σε αυτήν τη μονάδα; και στη συνέχεια κάθε φορά που κάνω εκκίνηση i get ζητώντας από το μενού που θα ήθελα να εκκίνησης; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι παράνομο να το κάνουν
| |||
| |||
| πώς είναι παράνομη και αν έχω legit εκδόσεις του λογισμικού; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορεί να λείπει κάτι εδώ - Mac OSX τρέχει σε Mac hardware, πώς είναι να τρέχει σε έναν υπολογιστή; Όταν θα έχετε ένα OSX που καταρτίζονται για το hardware του υπολογιστή i686 αρχιτεκτονική;
| |||
| |||
| Ένα, δεν είναι παράνομο να το κάνουν, δεύτερον. Είναι δυνατόν να έχουμε mac τρέχει nativly, αλλά τα πραγματικά σκληρά και θ επίκλισης βρείτε τη σύνδεση Μπορείτε να εκτελέσετε μια emultaor και αν ονομάζεται. ah! Ξέχασα τι κάλεσε την κακή, αλλά πείτε και μόλις θυμάμαι |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
είναι πολύ δυνατό, και γνωρίζω από το χώρο όπου συζητούνται λεπτομερώς, αλλά δεδομένου ότι είναι εναντίον των κανόνων του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, θα ήθελα τις προτάσεις σας για αυτό το google |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ hAvAAck, μόλις την ανακάλυψα πολλά σχετικά με τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων που θα ήθελα να μην ακούσει για πριν. Φαίνεται να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω προσπαθεί να θέσει εκ νέου σε φιάλες genies. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βρήκα έναν οδηγό εδώ σχετικά με τον τρόπο που το Mac OS X σε ένα pc αν και εξομοιωτή, όπως και για το πώς είναι νομική, δεν ξέρω σίγουρα, αλλά θα ήταν από μαντέψει ότι το νομικό, όσο και οι δύο σας XP και Mac OS X είναι legit εκδόσεις.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι παράνομη, ως μέρος των mac προσπαθεί να ελέγξει την αγορά και να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα που συνηθίζει να μπορείτε να εκτελέσετε σε έναν υπολογιστή, (αν θέλετε mac θα χρειαστεί να δαπανήσει £ 800 + για τους μηχάνημα μάλλον από 400 σε έναν υπολογιστή)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν χρησιμοποιούν πλέον Mac με επεξεργαστές PowerPC και ως εκ τούτου, το λειτουργικό σύστημα είναι πιο εύκολα να μεταφέρει στο PC. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ασφαλώς δυνατόν, σε αντίθεση με την Intel, πριν από το διακόπτη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| More Than Dual Boot? - SSD 64 Gig Drive | rider200 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 10η Μαΐου 2009 12:29 |
| Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing | trayde | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 18 Μαρ 2009 07:07 |
| Διπλή εκκίνηση; | Mooseknuckle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 28 Αυγ 2008 16:12 |
| Διπλή εκκίνηση | chrismorris730 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Φεβ 2008 16:56 |
| Dual Boot System | ChuckII | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 19 Ιαν 2008 16:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |