![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| e li moguće dual boot kopiju Mac Leopard vola i kopiju XP Service Pack 2 .... Ja sam trenutno izvodi izvan Service Pack 2. ja samo particija disk za Mac i instalirati ga na taj disk? i onda svaki put kad sam ja dobiti boot menu, tražeći što bih želio boot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ljepušan siguran je ilegalno učiniti
| |||
| |||
| kako je to protuzakonito ako Imam čitljiv verzija softvera? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA svibanj biti ovdje nešto nedostaje - Mac OSX radi na Mac hardware, kako očekujete da će se prikazivati na PC? Gdje biste dobiti OSX kompilirane za PC hardware i686 arhitekturu?
| |||
| |||
| Jedan, nije nezakonit to učiniti drugo. Moguće je da su trčanje MAC nativly, ali njegova stvarno teško i ja licemjerje nađi link Možete pokretati emultaor iako pozvan. Ah! Zaboravio sam što svojim zove, nego bolestan reći u što kraćem Sjećam |
|
| |||
| |||
| Quote:
to je vrlo moguće, i ja znam o mjestu gdje je to detaljno objašnjeno, ali s obzirom da je protiv tog odbora pravila, Htio predlažemo vam google za to |
|
| |||
| |||
| Hvala vam hAvAAck, otkrio sam puno o Digital Rights Management da ja ne bih čuli prije. Ima izgleda da se ljudi tamo pokušavate staviti genies nazad u bocama. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Našao sam vodiča ovdje kako staviti na Mac OS X na pc ako emulator, kao i za pravne kako je, ne znam sigurno, ali to bi bilo po Pretpostavljam da je pravna, sve dok oba tvoj XP i Mac OS X čitljiv su verzije.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nezakonito je kao dio mac pokušavaju kontrolirati tržište i dobiti više novca oni navika vam omogućiti da ga vode na računalu (ako želite mac morat ćete potrošiti 800 + £ na njihovom stroju nego na 400 kom)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Macove ne koristite PowerPC CPU OS i zato je lakše koristiti na računalu. To nije lako, ali je svakako moguće, za razliku od prije Intel prekidača.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Više od Dual boot? - SSD Disk 64 harpun | rider200 | Windows Operating Systems | 2 | 10. svibanj 2009 12:29 |
| Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing | trayde | Windows Operating Systems | 4 | 18. ožujak 2009 07:07 |
| Dual boot? | Mooseknuckle | Windows Operating Systems | 3 | 28. kolovoz 2008 16:12 |
| Dual boot | chrismorris730 | Windows Operating Systems | 4 | 13. veljača 2008 16:56 |
| Dual boot sustava | ChuckII | Windows Operating Systems | 11 | 19 siječanj 2008 16:18 |
| Thread Tools | |
| |