![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| s lehet, hogy a kettős boot másolatát Mac OX Leopard, és egy-egy példányát XP Service Pack 2 .... Én jelenleg fut le a Service Pack 2. tudom csak egy partíció meghajtó Mac és telepítse azt, hogy a meghajtó? majd ha én jutok a boot menüt kérnek, amit szeretnék boot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én elég biztos, hogy az illegális erre
| |||
| |||
| Hogyan illegális ha van legit változatai a szoftver? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy hiányzik valami itt - Mac OSX fut Mac hardver, mit várnak, hogy fut a számítógépen? Ha nem kapsz egy OSX összeállítani a számítógép hardver-i686 architektúra?
| |||
| |||
| Az egyik, hogy nem illegális erre másodszor. Lehetséges, hogy a mac nativly futni, de nagyon kemény és én vidám talál a kapcsolatot Futtathat egy emultaor bár hívják. ah! El is felejtettem, milyen az, de megbetegedett és mondd el, amint Emlékszem |
|
| |||
| |||
| Idézet:
ez nagyon sokat lehet, és tudom, hogy egy weboldal, ahol ez részletesen tárgyalt, de mivel ez ellen a Fórum szabályait, én ajánlom, hogy a Google |
|
| |||
| |||
| Köszönöm hAvAAck, most felfedezett tételek kb Digital Rights Management, hogy én nem hallottam azelőtt. Úgy tűnik, hogy az emberek ott próbál, hogy genies vissza palackban. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Találtam egy útmutatót itt módjáról, hogy a Mac OS X, hogy egy PC-re, bár egy emulátor, mint, hogy milyen jogi van, nem tudom biztosan, de azt hiszem, hogy a jogi, amíg mind az XP és Mac OS X a legit verzióit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| az illegális részeként mac próbál ellenőrzést a piacon, és még több pénzt szokás segítségével futtassa azt a számítógépre (ha azt szeretné, mac meg kell tölteni £ 800 + a gép, mint egy 400 db)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Macs, nem használható PowerPC processzorokon, és így az operációs rendszer több, könnyen elérhető a számítógépben. Ez nem könnyű, de ez természetesen lehetséges, ellentétben előtt Intel kapcsolót.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| More Than Dual Boot? - SSD 64 GIG Drive | rider200 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 10. május 2009 12:29 |
| Dual Boot Most XP szokás Boot Hiányzó NTLDR | trayde | A Windows operációs rendszerek | 4 | 18. március 2009 07:07 |
| Dual boot? | Mooseknuckle | A Windows operációs rendszerek | 3 | 28. augusztus 2008 16:12 |
| Dual boot | chrismorris730 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. február 2008 16:56 |
| Dual Boot rendszer | ChuckII | A Windows operációs rendszerek | 11 | 19. január 2008 16:18 |
| Téma eszközök | |
| |