![]() |
|
| |||
| |||
| S אפשר אתחול כפול עותק של Mac השור Leopard ו עותק של XP Service Pack 2 .... כרגע אני מפעיל את Service Pack 2. אני רק מחיצה כונן עבור Mac ולהתקין אותו על הכונן? ולאחר מכן, בכל פעם שאני האתחול אני מבקש לקבל את התפריט שבו אני רוצה האתחול? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני די בטוח שזה לא חוקי לעשות זאת
| |||
| |||
| איך זה חוקי, אם אני כבר יש חוקי גירסאות של התוכנה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עלול להיות חסר כאן משהו - Mac OSX רצה על החומרה מק, איך אתה מצפה להפעיל אותו במחשב? איפה הייתם לקבל OSX מלוקט עבור מחשב של חומרה i686 אדריכלות?
| |||
| |||
| אחד, זה לא חוקי לעשות זאת שנית. ניתן להפעיל את Mac להריץ nativly, אבל באמת קשה ואני צביעות למצוא את הקישור אתה יכול לרוץ על emultaor למרות התקשר. אה! שכחתי את מה שנקרא אבל חולה לספר U ברגע שאני זוכר |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה מאוד אפשרי, ואני יודע של אתר זה לדון בו בהרחבה, אך נתון זה כנגד זה לוח של כללים, הייתי ממליץ לך על זה Google |
|
| |||
| |||
| תודה hAvAAck, אני פשוט גילו הרבה בנושא ניהול זכויות דיגיטליות, כי אני לא מעוניין שמעתי על קודם. נראה יש אנשים בחוץ מנסה לשים genies בחזרה לתוך בקבוקים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצאתי מדריך כאן כיצד לשים Mac OS X על מחשב עם אף אמולטור, כמו כמה משפטי זה, אני לא יודע בוודאות, אבל זה יהיה על ידי מניח שהיא משפטית, כל עוד הן את XP ו Mac OS X הם גירסאות לגיטימי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היא בלתי חוקית כחלק Mac מנסה לשלוט בשוק ולקבל יותר כסף wont הם מאפשרים להתקין אותה על מחשב, (אם אתה רוצה Mac תצטרך להשקיע £ 800 + על המחשב ולא על מחשב 400)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Macs לא להשתמש PowerPC CPUs את מערכת ההפעלה, ולכן הוא יותר בקלות ported למחשב. זה לא קל, אבל זה בהחלט אפשרי, שלא כמו לפני אינטל Switch.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|