![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
ai galima dvigubos įkrovos Mac OX Leopard kopija ir XP Service Pack 2 egzempliorius .... Aš šiuo metu veikia ne Service Pack 2. aš tik disko disko Mac ir įdiegti jį į diską? ir tada, kai aš gaunu boot meniu klausia, kurį aš norėčiau įkelti?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Esu tikras kad neteisėtas daryti
|
|||
|
|||
|
kaip tai neteisėta, jei turiu Legit versijos programinė įranga?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš gali būti čia trūksta kažko - Mac OSX veikia Mac aparatūros, kaip jūs tikitės jį paleisti kompiuterį? Jeigu norėtumėte gauti OSX surinkti PC i686 aparatinės įrangos architektūrą?
|
|||
|
|||
|
Vienas iš jų, tai nėra nelegalu padaryti antra. Tai galima turėti Mac paleisti nativly, bet jos tikrai sunku ir i cant find nuorodą
Galite paleisti nors vadinamas emultaor. Ah! Aš pamiršau savo, kas vadinama, bet blogai tell u kuo greičiau aš atsimenu |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Labai daug galima, ir aš žinau svetainę kur tai išsamiai aptartas, tačiau atsižvelgiant į tai nuo šios diskusijų lentos taisyklės, Norėčiau pasiūlyti jums "Google" už tai |
|
|
|||
|
|||
|
Ačiū hAvAAck, aš tik atrado daug apie Digital Rights Management ", kad aš ne girdėjote anksčiau. Atrodo, bus žmonių ten bando įdėti Geniès Atgal į butelius.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš vadovas čia apie tai, kaip įdėti Mac OS X ant PC nors ir emuliatorius, nes, kaip juridinis tai yra, aš nežinau tikrai, bet kad būtų iki spėti, kad tai yra teisėta, su sąlyga, tiek savo XP ir Mac OS X yra teisėtas versijomis.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
jis yra neteisėtas, kaip Mac bando kontroliuoti rinką ir gauti daugiau pinigų, jie papratimas leidžia paleisti jį į kompiuterį (jei norite Mac reikės išleisti £ 800 + į savo kompiuterį, o ne 400 ant PC)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
MOK nebenaudoja PowerPC procesorius ir dėl to OS yra lengviau perkeltas į PC. Tai nėra lengva, bet tai tikrai įmanoma, kitaip nei prieš "Intel" jungiklis.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|