![]() |
|
| |||
| |||
| s iespējams dual boot kopiju Mac OX Leopard un kopiju XP Service Pack 2 .... Es šobrīd darbojas pie Service Pack 2. man tikai starpsienu drive Mac un instalējiet to, ka disku? un tad, kad es zābaku man menu jautā, ko es gribētu boot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmu diezgan pārliecināts, ka tas ir nelikumīgi to darīt
| |||
| |||
| cik tas ir nelikumīga, ja man legit versijas programmatūru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es varētu būt missing something here - Mac OSX darbojas uz Mac hardware, kā jūs gaidīt to palaist uz PC? Kur jums OSX apkopot datora i686 aparatūras arhitektūra?
| |||
| |||
| Vienam, tas nav nelikumīgs to darīt, otrkārt. Tas ir iespējams iegūt Mac palaist nativly, bet tā tiešām grūti, un nevaru atrast link Var palaist emultaor arī sauc. ah! Es aizmirsu, ko tā sauc, bet slikta pateikt u tiklīdz es atceros |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tas ir ļoti iespējams, un es zinu vietu, kur tas ir sīki apskatīta, taču, ņemot vērā tā ir pret šo valdes noteikumus, es gribētu ieteikt jums google to |
|
| |||
| |||
| Paldies hAvAAck, es tikko atklāja daudz par Digital Rights Management, ka man nav dzirdējis iepriekš. Tur, šķiet, ir cilvēki, kas tur mēģina ieviest genies atpakaļ pudelēs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es atklāju guide šeit par to, kā īstenot Mac OS X uz PC gan emulatoru, jo, kā legālas tas ir, es nezinu droši, bet tas būtu ar domāju, ka tas ir juridiski, kamēr gan savu XP un Mac OS X ir legit versijas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tā ir nelikumīga, kā daļa no mac cenšoties kontrolēt tirgu un saņemt vairāk naudas, viņi paradis ļauj palaist to pc, (ja vēlaties mac jums nāksies tērēt £ 800 + uz viņu mašīnas, nevis 400 uz pc)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac vairs izmantot PowerPC CPU, un tāpēc OS ir vieglāk pārnesti uz datoru. Tas nav viegli, bet tas noteikti ir iespējams, pretēji pirms Intel slēdzi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |