![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| jest to możliwe do podwójnego rozruchu kopii systemu Mac OX Leopard oraz kopię XP Service Pack 2 .... Jestem aktualnie uruchomione off z dodatkiem Service Pack 2. mogę tylko partycji dysku dla komputerów Mac i zainstalować go na dysku? a następnie uruchomić i za każdym razem, gdy pojawia się menu z prośbą, które chciałbym, aby uruchomić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm pretty sure to nielegalne zrobić
| |||
| |||
| jak to jest nielegalne, jeśli mam legit wersje oprogramowania? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I być może brakuje czegoś tutaj - Mac OSX działa na Mac sprzętu, w jaki sposób można się spodziewać, aby uruchomić go na komputerze? Gdzie można uzyskać OSX sporządzanych dla komputera architektury i686 sprzętu?
| |||
| |||
| Jeden, nie jest nielegalne to po drugie. Jest możliwe, aby uruchomić mac nativly, ale naprawdę ciężko i ja cantomat znaleźć link Możesz uruchomić emultaor choć nazwie. ah! Zapomniałem, co jej powiedzieć złego, lecz i tak szybko, jak dobrze pamiętam |
|
| |||
| |||
| Cytat:
to bardzo możliwe, i wiem o miejscu, gdzie jest to omówione w szczegółach, ale ponieważ jest to z tej rady zasady, I'd proponujemy google na to |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy hAvAAck, tylko odkryte partie o Digital Rights Management, że nie będę słyszał o przed. Nie wydaje się osób nie próbuje umieścić genies powrotem do butelki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znalazłem przewodnik tu w jaki sposób umieścić Mac OS X na komputerze choć emulatora, jak prawnych, jak to jest, nie wiem na pewno, ale byłoby by odgadnąć, że jest to legalne, tak długo jak obie swoje XP oraz Mac OS X Wersje są legit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to jest nielegalne, jak część Mac próbuje kontroli rynku, aby uzyskać więcej pieniędzy wont one umożliwiają uruchamianie go na komputerze (jeśli chcesz mac trzeba będzie wydawać £ 800 + na ich maszyny raczej niż 400 na PC)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maki już używać procesorów PowerPC i dlatego OS jest łatwiej przeniesiony do komputera. To nie jest łatwe, ale z pewnością możliwe, inaczej niż przed Intel przełącznika.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|