![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| e posibil să se dual boot-o copie a Mac OX Leopard şi o copie a XP Service Pack 2 .... Sunt în curs de desfăşurare în afara Service Pack 2. eu doar o partiţie de disc pentru Mac şi instala pe care-l conduci? şi apoi, ori de câte ori i boot mă întreb de meniu care i-ar plăcea să boot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt destul de sigur că e ilegal să facă acest lucru
| |||
| |||
| Cum este ilegală, dacă eu am legit versiuni a software-ului? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I poate fi lipseşte ceva aici - Mac OSX rulează pe Mac hardware, cum vă aşteptaţi să se execute pe un PC? În cazul în care te-ai lua un OSX elaborate pentru PC-ul lui i686 arhitectura hardware?
| |||
| |||
| O, nu este ilegal să facă acest lucru în al doilea rând. Este posibil să aveţi mac rula nativly, dar foarte greu sa cant si am găsit link-ul de Puteţi rula o emultaor deşi a sunat. ah! Am uitat ce sa numit, dar prost spune u de îndată ce-mi amintesc |
|
| |||
| |||
| Citat:
e foarte mult posibil, si stiu de site-ul în cazul în care este discutată în detaliu, dar este împotriva acestei consiliului reguli, Aş sugera ai Google, pentru a-l |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim că aţi hAvAAck, tocmai am descoperit o mulţime despre Digital Rights Management că Aş nu auzit înainte. Se pare că sunt oameni acolo care încearcă să pună genies înapoi în sticle. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-am găsit un ghid aici cu privire la modul de a pune pe Mac OS X la un PC deşi un emulator, ca şi pentru cât de legal este, nu stiu sigur, dar ar fi de ghicit că este legal, atât timp cât ambele dvs. XP şi Mac OS X legit sunt versiuni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este ilegal ca parte a mac încearcă să control a pieţei şi a lua mai mulţi bani au obiceiul vă permit să ruleze pe un PC, (dacă doriţi mac va trebui să-şi petreacă £ 800 + pe maşina lor destul de mult de 400 de pe un PC)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MACs nu mai utiliza procesoare PowerPC şi, prin urmare, de sistem de operare este mult mai uşor portat pe PC. Nu e usor, dar este cu siguranţă posibil, spre deosebire de înainte de a trece Intel.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |