![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| je to možné, duální boot kópiu Mac OX Leopard a kópiu XP Service Pack 2 .... Já jsem v súčasnosti beží mimo Service Pack 2. môžem len oblasť disku pre Mac a nainštalovať ho na disk, že? a potom vždy, keď som si aj boot menu dotazem, ktorý by som chcel boot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som si istá, že je to nezákonné, aby tak
| |||
| |||
| ako je to nelegálne, keď mám dôveryhodne verzia softvéru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno som niečo tu chýba - Mac OSX Mac beží na hardware, ako ste čakali, že to beží na PC? Ak by sa vám dostať OSX zostavujú pre PC i686 hardvérové architektúry?
| |||
| |||
| Jeden nie je nelegálne, aby tak ďalej. Je možné mať mac spustiť nativly, ale jej naozaj tvrdý a já dotírat nájsť odkaz Môžete spustiť emultaor keď volal. ah! Zabudol som, čo jeho názvom, ale u chorých říct, akonáhle Pamätám |
|
| |||
| |||
| Citácia:
je to moc možné, a já vím o mieste, kde je to podrobne diskutovalo, ale vzhľadom k tomu, že je proti tejto doske pravidiel, já bych doporučuji vám google za to |
|
| |||
| |||
| Děkuji hAvAAck, práve som objavil veľa o Digital Rights Management, že by som nepočul o prv. Zdá sa, že tam ľudia tam snažím dať genies späť do fľaše. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Našiel som návod tady o tom, ako dať Mac OS X na PC, keď je emulátor, ako na to, ako je právny, nevím jistě, ale to by bolo myslím, že je to legálne, ako dlho, ako si váš XP a Mac OS X sú zákonné verzia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je nelegálne ako súčasť mac snaží kontroly trhu a získať ďalšie peniaze, ktoré zvyčajne umožňujú spustiť ju na PC (ak chcete mac budete musieť stráviť 800liber + na ich stroj, skôr ako o 400 ks)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Macy už používať PowerPC procesorov, a teda aj OS sa ľahko portový aj na PC. Nie je to ľahké, ale je to určite možné, že na rozdiel od pred Intel switch.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| More Than Duální Zavádzacia? - SSD 64 Gig Drive | rider200 | Operačné systémy Windows | 2 | 10. mája 2009 12:29 |
| Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba | trayde | Operačné systémy Windows | 4 | 18. marca 2009 07:07 |
| Duálny boot? | Mooseknuckle | Operačné systémy Windows | 3 | 28. August 2008 16:12 |
| Duálny boot | chrismorris730 | Operačné systémy Windows | 4 | 13. februára 2008 16:56 |
| Duálny systém Zavádzacia | Chuckie | Operačné systémy Windows | 11 | 19. januára 2008 16:18 |
| Thread Tools | |
| |