![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| е ли могуће дуал боот копију Мац леопард вола и копију КСП Сервице Пацк 2 .... Ја сам тренутно изводи изван Сервице Пацк 2. ја само партиција диск за Мац и инсталирати га на тај диск? и онда сваки пут кад сам ја добити боот мену, тражећи што бих желео боот? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'згодан сигуран је илегално учинити
| |||
| |||
| како је то противзаконито ако Имам читљив верзија софтвера? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА мај бити овде нешто недостаје - Мац ОСКС ради на Мац хардуаре, како очекујете да ће се појавити на ПЦ? Где бисте добити ОСКС компилиране за ПЦ хардуаре и686 архитектуру?
| |||
| |||
| Један, није незаконит то учинити друго. Могуће је да су трчање МАЦ нативлы, али његова стварно тешко и ја лицемјерје наћи линк Можете да покреће емултаор иако позван. Ах! Заборавио сам што својим зове, него болестан рећи у што краћем Сјећам |
|
| |||
| |||
| Куоте:
то је врло могуће, и ја знам о месту где је то детаљно објашњено, али с обзиром да је против тог одбора правила, Хтео предлажемо вам гоогле за то |
|
| |||
| |||
| Хвала вам хАвААцк, открио сам пуно о Дигитал Ригхтс Манагемент да ја не бих чули пре. Има изгледа да се људи тамо покушавате ставити гениес назад у боцама. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нашао сам водича овде како ставити на Мац ОС Кс на пц ако емулатор, као и за правне како је, не знам сигурно, али то би било по Претпостављам да је правна, све док оба твој КСП и Мац ОС Кс читљив су верзије.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| незаконито је као део мац покушавају контролисати тржиште и добити више новца они навика вам омогућити да га воде на рачунару (ако желите мац мораћете да потрошите 800 + £ на њиховом машини него на 400 ком)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мацове не користите ПоуерПЦ ЦПУ ОС и зато је лакше користити на рачунару. То није лако, али је свакако могуће, за разлику од пре Интел прекидача.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Више од Дуал боот? - ССД Диск 64 харпун | ридер200 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 10 мај 2009 12:29 |
| Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг | траыде | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 18 март 2009 07:07 |
| Дуал боот? | Моосекнуцкле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 28 аугуст 2008 16:12 |
| Дуал боот | цхрисморрис730 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13 фебруар 2008 16:56 |
| Дуал боот система | ЦхуцкИИ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 19 јануар 2008 16:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |