![]() |
|
| |||
| |||
| Mac OX Leopard onu çift önyükleme mümkün bir kopyasını ve XP hizmet paketinin bir kopyasını 2 .... ler Şu anda Service Pack 2 kapalı kullanıyorum. Ben sadece bir sürücü bölümü yapmak yağmurluk ve sürücü üzerinde kurulabilir? ve sonra whenever I önyükleme i menü I önyükleme için istiyorum soran mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bu kadar güzel yapmak yasadışı's eminim
| |||
| |||
| nasıl yazılımın bu yasadışı eğer var yasal sürümleri mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Burada bir şey eksik olabilir - Mac OSX Mac donanım üzerinde nasıl bir bilgisayar üzerinde çalışan umuyoruz çalışır? Nerede bir OSX PC'nin donanım i686 mimarisi için derlenmiş elde ediyorum?
| |||
| |||
| Biri, öyle değil bu yüzden ikinci yapmak yasaktır. Bu nativly yağmurluk çalıştırmak için, ancak onun gerçekten ve i cant sabit bağlantıyı bulmak Aradığınız ancak bir emultaor çalıştırabilirsiniz. ah! Unutmuşum ne onun ancak adı gibi hatırlıyorum kötü anda U söylemek |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
daha çok olasıdır ve bir site de ayrıntılı olarak ele's biliyorum, ama bu tahta kurallarına karşı's verilen, bunu için google öneririm |
|
| |||
| |||
| HAvAAck size teşekkür ederim, ben sadece benim hakkında önce duydum istemiyorsanız Dijital Haklar Yönetimi ile ilgili birçok keşfetti. Burada insanlar var geri şişe içine Genies getirmek için çalışıyor gibi görünmektedir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bir yol buldum burada nasıl bir bilgisayar için bir emülatör olsa, nasıl bu yasal, ben kesin bilmiyorum için Mac OS X koymak, ancak tahmin bunun yasal's gibi, uzun olur hem de sizin XP ve Mac OS X yasal sürümleridir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yağmurluk piyasa kontrol etmek ve bir PC üzerinde çalıştırmasına izin alışkanlık daha fazla para almak çalışmakla bu yasadışı olarak parçası (if you want yağmurluk size 800 YTL harcama yapmak gerekiyor + kendi makinede 400 yerine PC'de)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac'ler artık ve bu nedenle OS daha kolay port PC için PowerPC CPU'ları kullanın. Bu kolay değildir, ama bu kesinlikle mümkün, aksine Intel geçiş önce.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|