![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
з можливим подвійним завантаження копій Leopard Mac OX та копії пакета оновлень для XP 2 .... Я в даний час працює Off Service Pack 2. я просто розділу диска для Mac і встановити її на цьому диску? а потім, коли я отримаю я завантажити мене просять, який я хотів би завантаженні?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я цілком впевнений, що це незаконно, щоб зробити це
|
|||
|
|||
|
як це незаконним, якщо я отримав Legit версії програмного забезпечення?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Може бути, я щось тут відсутня - Mac OSX працювати на апаратних Mac, як ви очікуєте для запуску на комп'ютері? Куди б ви отримаєте OSX, скомпільовані для i686 апаратної архітектури ПК?
|
|||
|
|||
|
Один, воно не є незаконним, зробити це по-другому. Це можна мати Mac запускати nativly, але її дуже важко, і я косяк знаходити посилання
Ви можете запустити хоч emultaor називається. Ах! Я забув, що називається, але своє жорстоке Tell U, як тільки я пам'ятаю |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
це дуже можливо, і я не знаю місця, де це обговорюється в деталях, але, з огляду на це проти правил цієї ради, я пропоную вам Google за це |
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо hAvAAck, я виявив багато про технології управління цифровими правами, що я не чув про раніше. Там, здається, люди там намагаються покласти джинів назад у пляшку.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я знайшов керівництво тут про те, як поставити Mac OS X на PC, хоча емулятор, як, яким чином правові це таке, я не знаю точно, але це може бути зроблено здогадатися, що це законно, якщо обидва ваших XP і Mac OS X Legit є версіями.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
воно є незаконним, оскільки частиною Mac намагається контролювати ринок і отримати більше грошей вони звичай дозволяє запустити його на комп'ютері, (якщо ви хочете Mac вам доведеться витратити £ 800 + на своїй машині, а не 400 на ПК)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Маки більше не використовуються процесорами PowerPC і тому операційна система більш легко портований на PC. Це не легко, але це звичайно, можливо, на відміну від до переходу Intel.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|