menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Duální Zavádecí Ubuntu Linux a OS Vista Nyní Jakékoliv nenačte!

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 08:44
Nový člen skupiny

Default Duální Zavádecí Ubuntu Linux a OS Vista Nyní Jakékoliv nenačte!

Ahoj kluci, to mě psaní od mé počítači.
Moje nedávno F ** KED do mého notebooku, měl jsem nainstalované ubuntu na průhled stroj. (Rozhodl jsem se duální boot, vista nainstalována první)
Instalace šli všichni v pohodě, až do restartu notebooku nebyly ať mi vybere mého boot OS, je zaveden přímo do průhled.
Takže k věci měnit, jsem udělal několik výzkumu pak našel software nazvaný "easyBCD".
Jsem začal hrát s tím, najít nejlepší možnosti.
To je místo, kde POKUD ** KED všechno nahoru, jsem udělal něco špatně, a když jsem restart počítače, že přišel s boot 2 možnosti:

1) Neogrub zavadec - Když vyberete tuto možnost, je mi na opravu oken s instalačním CD (toto není možné, aby mnou, protože VISTA ZS předinstalovány A nepřišel s CD).

2) Linux Ubuntu - Když vyberete tuto možnost, to mi říká, že jsem řekl zavadece nesprávný oddíl pro můj OS Linux.

NEMÁM možnost LOAD VISTA, PROČ?

Prosím pomozte
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled buckweed90 Linux & Alternativní OS 5 4. prosince 2008 05:51
Duální boot xp, linux, s wireleless karty pest79456 Linux & Alternativní OS 2 17. listopadu 2008 17:34
Duální boot help - ubuntu nainstalované, nyní přidává vista d0od Operační systémy Windows 1 7. listopadu 2008 08:47
Otázka asi Vista / Ubuntu duální boot MJM Linux & Alternativní OS 11 18. říjen 2008 02:29
Pomoc s duální zavádení vista / ubuntu s lojack software pest79456 Linux & Alternativní OS 3 12. října 2008 09:39
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.