μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Dual Boot Ubuntu Linux και Vista OS Κάθε Τώρα δεν φορτώνει!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2009, 08:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Dual Boot Ubuntu Linux και Vista OS Κάθε Τώρα δεν φορτώνει!

Γεια σου ρε παιδιά, αυτό εμένα μου γραπτώς από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή.
My πρόσφατα F ** KED φορητό υπολογιστή μου, είχα εγκαταστήσει ubuntu σε ένα μηχάνημα Vista. (Αποφάσισα να διπλής εκκίνησης, Vista εγκατεστημένα πρώτα)
Η εγκατάσταση όλα πήγαν καλά, μέχρι την επανεκκίνηση, το laptop δεν θα ήθελα να επιλέξω το λειτουργικό σύστημα εκκίνησης, θα ξεκινήσει άμεσα σε Vista.
Μέχρι να αλλάξει τα πράγματα, έκανα κάποια έρευνα στη συνέχεια, βρήκε ένα λογισμικό που ονομάζεται "easyBCD".
Είχα αρχίσει παίζει περίπου με αυτό, για να βρείτε τις καλύτερες επιλογές.
Αυτό είναι που ΕΑΝ ** KED όλα κάτω, έκανα κάτι λάθος και όταν θα ξαναρχίσει το μηχάνημα, ήρθε με 2 επιλογές εκκίνησης:

1) Neogrub bootloader - Όταν επιλέξετε αυτή την επιλογή, θα μου λέει για την επιδιόρθωση των Windows με το CD εγκατάστασης (αυτό δεν είναι δυνατόν για VISTA γιατί ήταν προεγκατεστημένο, και δεν έρχονται με ένα CD).

2) Ubuntu Linux - Όταν επιλέξετε αυτή την επιλογή, θα μου λέει ότι έχω πει το bootloader λάθος διαμέρισμα μου για το Linux OS.

Δεν έχω μια επιλογή φόρτωσης VISTA, ΓΙΑΤΙ;!

PLEASE HELP
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.