manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita!

Reply

Thread Tools
Old 14. lipnja 2009, 08:44
Novi član grupe

Default Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita!

Hej dečki, ovo me pisanje s moje stolno računalo.
Moj nedavno F ** KED gore moj laptop, ja imao instaliran Ubuntu na vidik stroj. (JA odlučio je da dual boot, vista instalirana first)
Instalacijski ode sve u redu, sve dok se ponovno pokrenuti, od laptopa ne dopusti mi da biram svoj boot OS, to direktno u booted Vista.
Tako da promijeni stvari, ja sam nekim istraživanjima onda našao softver nazvan "easyBCD".
JA je počeo svirati sa oko njega, pronaći najbolje opcije.
Ovo je mjesto gdje AKO ** KED je sve gore, JA je nešto krivo i kad sam ponovno pokretanje računalo, on je došao gore sa 2 boot opcije:

1) Neogrub bootloader - Kad sam odabrati ovu opciju, ona kaže da me popravak instalacije sustava Windows s CD-a (to nije moguće za mene VISTA JER JE PREINSTALLED, i ne dolaze s CD-a).

2) Ubuntu Linux - Kad sam odabrati ovu opciju, ona mi kaže da sam rekao bootloader pogrešnu particiju za moj Linux OS.

Nemam opciju da biste učitali VISTA, zašto?

Please help
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Da li je moguće pokrenuti freeware linux Ubuntu OS poput sa vidik buckweed90 Linux OS i alternativna 5 4. prosinac 2008 05:51
Dual boot xp, linux, s wireleless kartice pest79456 Linux OS i alternativna 2 17. studeni 2008 17:34
Dual boot pomoć - ubuntu instaliran, sada dodajuchi vidik d0od Windows Operating Systems 1 7. studeni 2008 08:47
Pitanje o Vidik / Ubuntu dual boot MJM Linux OS i alternativna 11 18. listopad 2008 02:29
Pomoć s Dual booting vidik / ubuntu sa lojack softvera pest79456 Linux OS i alternativna 3 12. listopad 2008 09:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.