kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Ubuntu Linux Dual Boot és Vista operációs Most minden nem töltődik be!

Reply

Téma eszközök
Old Június 14 2009, 08:44
Új tag Csoport

Default Ubuntu Linux Dual Boot és Vista operációs Most minden nem töltődik be!

Hé srácok, ezt írásban meg az én asztali számítógép.
Saját nemrég F ** Keď up my laptop volt telepítve a Vista Ubuntu gép. (Úgy döntöttem, hogy dual boot, Vista telepítése első)
A telepítés minden jól ment, amíg újraindítja a laptop nem hadd válasszon a cipõm OS, közvetlenül indítható a kilátás.
Tehát változtatni a dolgokat, én kutatást, majd a szoftver neve "easyBCD".
Már elkezdte játszani körül is, hogy megtalálják a legjobb lehetőséget.
Ez az a hely, ahol HA ** Keď Mindent összevetve, én valami nem stimmel, és amikor újraindult a gép, ez jött ki 2 indítás közül:

1) Neogrub bootloader - Mikor vedd ezt a lehetőséget, hogy elmondja nekem, hogy a javítás a Windows telepítő CD-t (ez nem lehetséges, mert VISTA WS PREINSTALLED, és nem kaptunk egy CD-t).

2) Linux Ubuntu - Mikor vedd ezt a lehetőséget, hogy elmondja nekem, hogy elmondtam a bootloader rossz partíció én Linux OS.

NINCS lehetőség LOAD Vista, MIÉRT?

PLEASE HELP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lehet-e futtatni egy ingyenes operációs rendszer, mint a Linux Ubuntu-val kilátás buckweed90 Linux és OS Alternatív 5 4. december 2008 05:51
Dual boot XP, Linux, wireleless a kártya pest79456 Linux és OS Alternatív 2 17. november 2008 17:34
Dual boot help - Ubuntu telepítve, most további kilátás d0od A Windows operációs rendszerek 1 7. november 2008 08:47
Kérdés egy Vista / Ubuntu dual boot MJM Linux és OS Alternatív 11 18. október 2008 02:29
Segítség a kettős Vista / ubuntu a lojack szoftver pest79456 Linux és OS Alternatív 3 12. október 2008 09:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.