mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Dual boot Ubuntu Linux ir Vista Dabar bet OS ne įkelia!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2009, 08:44
Naujas Narys

Default Dual boot Ubuntu Linux ir Vista Dabar bet OS ne įkelia!

Hey guys, tai man rašyti mano kompiuterį.
Mano neseniai F ** ked up my laptop, man buvo įdiegta Ubuntu Vista kompiuteryje. (Aš nusprendė dvigubą paleidimo, Vista first)
Įdiegimas vyko visą baudą, kol iš naujo, nešiojamas neleido man pasirinkti savo boot OS, tiesiogiai įkelti į Vista.
Taigi, norint pakeisti ką, aš tada kai kurie tyrimai nustatė, programinė įranga vadinama "easyBCD".
Aš pradėjo žaisti su aplink jį, kad būtų rasti geriausi variantai.
Tai kur jei ** ked it all up, I didn't kažkas negerai, ir kai aš vėl mašina, jis atėjo su 2 įkelti puslapį:

1) Neogrub bootloadera - Kada galiu pasirinkti šį variantą, ji man sako, kad remontas langai su diegimo CD (tai neįmanoma man, nes Vista anksto įdiegta, ir ne ateis su CD).

2) Linux Ubuntu - Kada galiu pasirinkti šį variantą, ji man sako, kad aš sakė bootloader klaidingą pertvarų mano Linux OS.

Neturiu OPTION įkelti VISTA, kodėl?!

PLEASE HELP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip linux ubuntu vista buckweed90 Linux & Alternative OS 5 Gruodis 4, 2008 05:51
Dual boot XP, Linux, su wireleless kortelė pest79456 Linux & Alternative OS 2 Lapkritis 17, 2008 17:34
Dual boot Pagalba - Ubuntu įrengtas, dabar pridėjus Vista d0od Windows "operacinės sistemos 1 7 lapkritis 2008 08:47
Klausimas apie Vista / Ubuntu dvigubos įkrovos MJM Linux & Alternative OS 11 18 spalis 2008 02:29
Pagalba dvigubą paleidimo Vista / ubuntu lojack programinė įranga pest79456 Linux & Alternative OS 3 12 spalis 2008 09:39
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.