Dual Boot Ubuntu Linux i Vista teraz Wszelkie OS nie jest ładowana! Cześć chłopaki, to do mnie pisemnie z mojego komputera stacjonarnego.
Mój niedawno F ** KED moich laptopów, miałem zainstalowane Ubuntu Vista na komputerze. (Postanowiłem podwójnego rozruchu, najpierw zainstalować Vista)
Instalacja przebiegła wszystko dobrze, aż do ponownego uruchomienia komputera, laptopa, nie pozwól mi wybrać bootowania systemu operacyjnego, to uruchamiany bezpośrednio pod Vista.
Tak więc do zmiany rzeczy, zrobiłem kilka badań następnie znaleźć oprogramowania o nazwie "easyBCD".
I zaczął zabawy z tym, aby znaleźć najlepsze opcje.
To tam IF ** KED wszystko się, zrobiłem coś złego i po ponownym uruchomieniu komputera, to pojawiły się uruchomić z 2 opcje:
1) Neogrub Bootloader - Kiedy mogę wybrać tą opcję, to mówi mi, aby naprawić instalację systemu Windows z płyty CD (to jest niemożliwe dla mnie ponieważ był preinstalowany VISTA i nie pochodzą z CD).
2) Linux Ubuntu - Kiedy mogę wybrać tą opcję, to mówi mi, że mam bootloadera powiedział złego partycji dla mojej Linux.
I nie ma opcji LOAD VISTA, DLACZEGO?
PROSIMY O POMOC |