menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Duálny Zavádzacia Ubuntu Linux a OS Vista Teraz Akékoľvek nenačíta!

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 08:44
Nový člen skupiny

Default Duálny Zavádzacia Ubuntu Linux a OS Vista Teraz Akékoľvek nenačíta!

Ahoj kluci, to ma písanie od mojej počítači.
Moje nedávno F ** KED do môjho notebooku, mal som nainstalované ubuntu na priehľad stroj. (Rozhodol som sa duální boot, vista nainštalovaná prvá)
Inštalácia šli všetci v pohode, až do reštartu notebooku neboli nech mi vyberie môjho boot OS, je zavedený priamo do priehľad.
Takže k veci meniť, som urobil niekoľko výskumu potom našiel softvér nazvaný "easyBCD".
Som začal hrať s tým, nájsť najlepšie možnosti.
To je miesto, kde AK ** KED všetko hore, som urobil niečo zle, a keď som reštart počítača, že prišiel s boot 2 možnosti:

1) Neogrub zavadec - Keď vyberiete túto možnosť, je mi na opravu okien s inštalačným CD (toto nie je možné, aby mnou, pretože VISTA ZS predinštalované A neprišiel s CD).

2) Linux Ubuntu - Keď vyberiete túto možnosť, to mi hovorí, že som povedal zavadece nesprávny oddiel pre môj OS Linux.

NEMÁM možnosť LOAD VISTA, PREČO?

Prosím pomôžte
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Je možné spustiť freeware OS ako je linux ubuntu s priehľad buckweed90 Linux & Alternatívne OS 5 4. decembra 2008 05:51
Duálny boot xp, linux, s wireleless karty pest79456 Linux & Alternatívne OS 2 17. novembra 2008 17:34
Duálny boot help - ubuntu nainštalované, teraz pridáva vista d0od Operačné systémy Windows 1 7. novembra 2008 08:47
Otázka asi Vista / Ubuntu duální boot MJM Linux & Alternatívne OS 11 18. október 2008 02:29
Pomoc s duálnou zavádzanie vista / ubuntu s lojack softvér pest79456 Linux & Alternatívne OS 3 12. októbra 2008 09:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.