мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Дуал боот Убунту Линукс и Виста ОС Сада Свеједно не учита!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 08:44
Нови члан групе

Хеј момци, ово ме писање са моје Стоно рачунар.
Мој недавно Ф ** КЕД горе мој лаптоп, ја имао инсталиран Убунту на видик машина. (ЈА одлучио је да дуал боот, виста инсталирана фирст)
Инсталациони оде све у реду, све док се поново покренути, од лаптоп не дозволи ми да бирам свој боот ОС, то директно у боотед Виста.
Тако да промени ствари, ја сам неким истраживањима онда нашао софтвер назван "еасыБЦД".
ЈА је почео свирати са око њега, пронаћи најбоље опције.
Ово је место где АКО ** КЕД је све горе, ЈА је нешто криво и кад сам поново покренете рачунар, он је дошао горе са 2 боот опције:

1) Неогруб боотлоадер - Кад сам изаберете ову опцију, она каже да ме поправку инсталације система Уиндоус са ЦД-а (то није могуће за мене Виста ЈЕР ЈЕ ПРЕИНСТАЛЛЕД, и не долазе са ЦД-а).

2) Убунту Линукс - Кад сам изаберете ову опцију, она ми каже да сам рекао боотлоадер погрешну партицију за мој Линукс ОС.

Немам опцију да бисте отпремили Виста, зашто?

Плеасе хелп
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц