![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци, ово ме писање са моје Стоно рачунар. Мој недавно Ф ** КЕД горе мој лаптоп, ја имао инсталиран Убунту на видик машина. (ЈА одлучио је да дуал боот, виста инсталирана фирст) Инсталациони оде све у реду, све док се поново покренути, од лаптоп не дозволи ми да бирам свој боот ОС, то директно у боотед Виста. Тако да промени ствари, ја сам неким истраживањима онда нашао софтвер назван "еасыБЦД". ЈА је почео свирати са око њега, пронаћи најбоље опције. Ово је место где АКО ** КЕД је све горе, ЈА је нешто криво и кад сам поново покренете рачунар, он је дошао горе са 2 боот опције: 1) Неогруб боотлоадер - Кад сам изаберете ову опцију, она каже да ме поправку инсталације система Уиндоус са ЦД-а (то није могуће за мене Виста ЈЕР ЈЕ ПРЕИНСТАЛЛЕД, и не долазе са ЦД-а). 2) Убунту Линукс - Кад сам изаберете ову опцију, она ми каже да сам рекао боотлоадер погрешну партицију за мој Линукс ОС. Немам опцију да бисте отпремили Виста, зашто? Плеасе хелп |