менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Dual Boot Ubuntu Linux і Vista тепер будь-якої ОС не завантажується!

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 08:44
Нові члени групи

Хлопці, це мені письмово моєму робочому столі комп'ютера.
Моя недавня F ** KED мій ноутбук, я був встановлений Ubuntu Vista на машині. (Я вирішив зробити подвійну завантаження, Vista інстальовано першого)
Установка пройшла все добре, до перезавантаження ноутбука не дозволила мені вибрати мого завантаження ОС, це безпосередньо завантажилися в Vista.
Таким, щоб змінити стан речей, я провів невелике дослідження потім знайшли програмне забезпечення під назвою "EasyBCD".
Я почав грати з ним, щоб знайти найкращі варіанти.
Це де, якщо ** KED все це, я зробив щось неправильно, і коли я перезавантаження комп'ютера, він прийшов з 2 Параметри завантаження:

1) Neogrub завантажувача - Коли я беру цю опцію, він говорить мені, для ремонту вікон з установочного компакт-диска (це неможливо для мене, тому VISTA була встановлена, і не повернувся з компакт-диском).

2) Linux Ubuntu - Коли я беру цю опцію, він говорить мені, що я сказав завантажувача неправильний розділ для моєї ОС Linux.

Я не мають можливість завантажувати VISTA, ЧОМУ?!

PLEASE HELP
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.