мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Дуал боот ксп, Линукс, са уирелелесс картице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. Мар 2008, 00:01
Мембер Гроуп

Default Дуал боот ксп, Линукс, са уирелелесс картице

Имам радио Атхерос картице и желим користити користити Линукс са КСП дуал боот, али за рад са бежичне картице на мој трпак тежити 5315 и ЈА оскудица за добити картицу као што је онај испод и желим добити (ако је могуће ) сигнала дуал тјунер или што они називају га икад видео сам УСБ један по Уал март и сам хтела онај који ће радити са оба. само она која добро ради и са оба.

хттп://ууу.бестбуыбусинесс.цом/ббфб/...тИД=ББ10548846
Old 17. Мар 2008, 05:47
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пест79456 View Post
Имам радио Атхерос картице и желим користити користити Линукс са КСП дуал боот, али за рад са бежичне картице на мој трпак тежити 5315 и ЈА оскудица за добити картицу као што је онај испод и желим добити (ако је могуће ) сигнала дуал тјунер или што они називају га икад видео сам УСБ један по Уал март и сам хтела онај који ће радити са оба. само она која добро ради и са оба.

хттп://ууу.бестбуыбусинесс.цом/ббфб/...тИД=ББ10548846
Да ли си погледао овде?

хттп://мадуифи-пројецт.орг/

Old 17. Мар 2008, 17:34
Мембер Гроуп

Да сам ја никада не би могао добити тај неки чак и на посао који раде по упутствима.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц