menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Zavedení dvojího (Ubuntu a Windows XP)

Reply

Thread Nástroje
Old 28. července 2007, 22:28
Nový člen skupiny

Cool Zavedení dvojího (Ubuntu a Windows XP)

Ahoj všichni Jsem duální zavádení z Ubuntu a Windows XP Media Center jsem jen zvědav, jak i cant odstranit Ubuntu oblast mého pevného disku (nechci říci i dont linux jeho láska stačí i potřeba jej odstranit mezeru důvodů) veškeré nápady? , díky.
Old 29. červenec 2007, 01:52
Člen Skupina

Default Zavedení dvojího (Ubuntu a Windows XP)

Dvě cesty, jedna je jednoduchá, starý dobrý Fdisk, další se k používání Ubuntu live CD a spusťte Gparted. Obojí může odstranit vaše Ubuntu oddíl (ne dos, Ext3)

Pokud jste instalovali Grub můžete setkat s druhým problémem. Odstranění grub, není snadné. I po smazání Grub všechno ještě může být, pokud je nainstalován do MBR (Master Boot Record), můžete po vyjmutí vašeho Ubuntu oblast (a restartem zkontrolovat grub) spustit fdisk / mbr ale v některých případech (v závislosti na verzi fdisk nebo o něco jiného) může ochromit okna oblast. Takže být opatrný.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak odinstalovat Windows 2000 Dual Zavedení systému regedit57 Operační systémy Windows 2 23.srpna 2009 04:15
Duální bootování Windows 7 RC a můj současný systém Windows XP Coolyxxx Operační systémy Windows 6 5. května 2009 22:59
Pomoc s duální zavádení vista / ubuntu s lojack software pest79456 Linux & Alternativní OS 3 12. října 2008 09:39
* Duální Zavedení * bigbonthabeat Operační systémy Windows 2 12. Září 2008 06:43
Duální zavádení VJH Operační systémy Windows 15 17. června 2007 08:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.