![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni Jsem duální zavádení z Ubuntu a Windows XP Media Center jsem jen zvědav, jak i cant odstranit Ubuntu oblast mého pevného disku (nechci říci i dont linux jeho láska stačí i potřeba jej odstranit mezeru důvodů) veškeré nápady? , díky. |
|
| |||
| |||
| Dvě cesty, jedna je jednoduchá, starý dobrý Fdisk, další se k používání Ubuntu live CD a spusťte Gparted. Obojí může odstranit vaše Ubuntu oddíl (ne dos, Ext3) Pokud jste instalovali Grub můžete setkat s druhým problémem. Odstranění grub, není snadné. I po smazání Grub všechno ještě může být, pokud je nainstalován do MBR (Master Boot Record), můžete po vyjmutí vašeho Ubuntu oblast (a restartem zkontrolovat grub) spustit fdisk / mbr ale v některých případech (v závislosti na verzi fdisk nebo o něco jiného) může ochromit okna oblast. Takže být opatrný. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak odinstalovat Windows 2000 Dual Zavedení systému | regedit57 | Operační systémy Windows | 2 | 23.srpna 2009 04:15 |
| Duální bootování Windows 7 RC a můj současný systém Windows XP | Coolyxxx | Operační systémy Windows | 6 | 5. května 2009 22:59 |
| Pomoc s duální zavádení vista / ubuntu s lojack software | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 3 | 12. října 2008 09:39 |
| * Duální Zavedení * | bigbonthabeat | Operační systémy Windows | 2 | 12. Září 2008 06:43 |
| Duální zavádení | VJH | Operační systémy Windows | 15 | 17. června 2007 08:29 |
| Thread Nástroje | |
| |