manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Dual Booting (Ubuntu & Windows XP)

Reply

Thread Tools
Old 28 srp 2007, 22:28
Novi član grupe

Hej svima sam dual booting from ubuntu i Windows XP Media Center bio sam samo pitate kako ja licemjerje izbrisati moj Ubuntu particije na tvrdom disku (da ne kažem ja dont ljubav njegove linux samo mi je potrebno da biste izbrisali za prostor razloga) bilo koji ideja? , hvala.
Old 29 srp 2007, 01:52
Member Group

Dva načina, jedan je jednostavna dobre stare Fdisk, a druga je da koristi Ubuntu live CD i pokrenite Gparted. Oba mogu ukloniti Ubuntu particije (ne DOS, Ext3)

Ako imate instaliran siromašni ste svibanj naići drugi problem. Uklanjanje grub nije lako. I nakon svega brisanje siromašni mogu još uvijek biti tu ako ga instalira u MBR (master boot record) možete ukloniti nakon vašeg Ubuntu particije (i to ček za ponovne inicijalizacije operacijskog sust klopa) pokrenuti fdisk / mbr međutim, u nekim slučajevima (ovisno o verziji fdisk ili nešto drugo), može onesposobiti vaš Windows particiju. Tako se carefull.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.