kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Kettős (Ubuntu és Windows XP)

Reply

Téma eszközök
Old Július 28 2007, 22:28
Új tag Csoport

Cool Kettős (Ubuntu és Windows XP)

Hello mindenkinek én kettős Indítás Ubuntu és Windows XP Media Center Épp gondoltam, hogy én vidám Ubuntu törölni a partíciót a merevlemez-én (nem mondom én dont love linux csak annak van szükségem, hogy törli ezt a helyet okokból) Van ötleted? Kösz, nem.
Old Július 29 2007, 01:52
Csoport tagja

Default Kettős (Ubuntu és Windows XP)

Két módon, egy egyszerű, régi jó Fdisk, a másik az Ubuntu live CD-t és fuss Gparted. Mindkét eltávolíthatják a Ubuntu Partíciós (nem DOS, Ext3)

Ha telepítette a Grub akkor találkozás egy második probléma. Grub eltávolítása nem egyszerű. Törlése után is mindent Grub lehet még, ha nem telepítette azt az MBR (Master Boot Record), akkor eltávolítása után a Ubuntu partíció (és újraindítás, hogy ellenőrizze a grub) run fdisk / mbr azonban bizonyos esetekben (függően változata fdisk, vagy valami más) is béna, hogy a Windows partíció. Úgy legyen carefull.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hogyan tudom eltávolítani a Windows 2000 rendszer Kettős indítása regedit57 A Windows operációs rendszerek 2 Augusztus 23, 2009 04:15
Dual booting Windows 7 RC, és a jelenlegi Windows XP Coolyxxx A Windows operációs rendszerek 6 5. május 2009 22:59
Segítség a kettős Vista / ubuntu a lojack szoftver pest79456 Linux és OS Alternatív 3 12. október 2008 09:39
* Kettős * bigbonthabeat A Windows operációs rendszerek 2 12 Sep 2008 06:43
Kettős VJH A Windows operációs rendszerek 15 17. június 2007 08:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.