![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek én kettős Indítás Ubuntu és Windows XP Media Center Épp gondoltam, hogy én vidám Ubuntu törölni a partíciót a merevlemez-én (nem mondom én dont love linux csak annak van szükségem, hogy törli ezt a helyet okokból) Van ötleted? Kösz, nem. |
|
| |||
| |||
| Két módon, egy egyszerű, régi jó Fdisk, a másik az Ubuntu live CD-t és fuss Gparted. Mindkét eltávolíthatják a Ubuntu Partíciós (nem DOS, Ext3) Ha telepítette a Grub akkor találkozás egy második probléma. Grub eltávolítása nem egyszerű. Törlése után is mindent Grub lehet még, ha nem telepítette azt az MBR (Master Boot Record), akkor eltávolítása után a Ubuntu partíció (és újraindítás, hogy ellenőrizze a grub) run fdisk / mbr azonban bizonyos esetekben (függően változata fdisk, vagy valami más) is béna, hogy a Windows partíció. Úgy legyen carefull. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan tudom eltávolítani a Windows 2000 rendszer Kettős indítása | regedit57 | A Windows operációs rendszerek | 2 | Augusztus 23, 2009 04:15 |
| Dual booting Windows 7 RC, és a jelenlegi Windows XP | Coolyxxx | A Windows operációs rendszerek | 6 | 5. május 2009 22:59 |
| Segítség a kettős Vista / ubuntu a lojack szoftver | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 3 | 12. október 2008 09:39 |
| * Kettős * | bigbonthabeat | A Windows operációs rendszerek | 2 | 12 Sep 2008 06:43 |
| Kettős | VJH | A Windows operációs rendszerek | 15 | 17. június 2007 08:29 |
| Téma eszközök | |
| |