פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

Dual באתחול (Ubuntu & Windows XP)

Reply

שרשרת כלים
Old 28 יולי 2007, 22:28
קבוצת חברות חדשות

Cool Dual באתחול (Ubuntu & Windows XP)

היי לכולם אני הכפול באתחול מ Ubuntu ו-Windows XP Media Center אני רק תוהה איך אני התחסדות למחוק את המחיצה של Ubuntu הדיסק הקשיח שלי (לא אומר שאני אוהב Linux dont שלה אני פשוט צריך למחוק אותו שטח סיבות) רעיונות כלשהם? , תודה.
Old 29 יולי 2007, 01:52
חבר קבוצת

Default Dual באתחול (Ubuntu & Windows XP)

בשתי דרכים, אחת היא פשוט טובה הישנה Fdisk, השני הוא להשתמש Ubuntu גר CD ולהפעיל Gparted. שניהם יכולים להסיר את Ubuntu partition (לא DOS, Ext3)

אם התקנת GRUB אתה עלול להיתקל בבעיה שנייה. מסיר לחפור זה לא קל. גם לאחר מחיקה של GRUB הכל עדיין יכול להיות שם אם התקנת אותו לתוך MBR (master boot record) אתה יכול לאחר הסרת המחיצה שלך Ubuntu (וגם יתכן ואיתחול לבדוק דרן) הפעלת Fdisk / MBR אולם במקרים מסוימים (בהתאם לגירסת Fdisk או משהו אחר) זה יכול לשבש את מחיצת חלונות. אז להיות carefull.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיצד אסיר Windows 2000 מערכת אתחול כפול regedit57 מערכות ההפעלה Windows 2 23 אוגוסט 2009 04:15
Dual באתחול Windows 7 RC שלי הנוכחית של Windows XP Coolyxxx מערכות ההפעלה Windows 6 ה -5 בחודש מאי 2009 22:59
עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה pest79456 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 3 12th אוקטובר 2008 09:39
Dual באתחול * * bigbonthabeat מערכות ההפעלה Windows 2 12th ספטמבר 2008 06:43
Dual באתחול VJH מערכות ההפעלה Windows 15 -17 יוני 2007 08:29
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.