![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני הכפול באתחול מ Ubuntu ו-Windows XP Media Center אני רק תוהה איך אני התחסדות למחוק את המחיצה של Ubuntu הדיסק הקשיח שלי (לא אומר שאני אוהב Linux dont שלה אני פשוט צריך למחוק אותו שטח סיבות) רעיונות כלשהם? , תודה. |
|
| |||
| |||
| בשתי דרכים, אחת היא פשוט טובה הישנה Fdisk, השני הוא להשתמש Ubuntu גר CD ולהפעיל Gparted. שניהם יכולים להסיר את Ubuntu partition (לא DOS, Ext3) אם התקנת GRUB אתה עלול להיתקל בבעיה שנייה. מסיר לחפור זה לא קל. גם לאחר מחיקה של GRUB הכל עדיין יכול להיות שם אם התקנת אותו לתוך MBR (master boot record) אתה יכול לאחר הסרת המחיצה שלך Ubuntu (וגם יתכן ואיתחול לבדוק דרן) הפעלת Fdisk / MBR אולם במקרים מסוימים (בהתאם לגירסת Fdisk או משהו אחר) זה יכול לשבש את מחיצת חלונות. אז להיות carefull. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אסיר Windows 2000 מערכת אתחול כפול | regedit57 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 אוגוסט 2009 04:15 |
| Dual באתחול Windows 7 RC שלי הנוכחית של Windows XP | Coolyxxx | מערכות ההפעלה Windows | 6 | ה -5 בחודש מאי 2009 22:59 |
| עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 12th אוקטובר 2008 09:39 |
| Dual באתחול * * | bigbonthabeat | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 12th ספטמבר 2008 06:43 |
| Dual באתחול | VJH | מערכות ההפעלה Windows | 15 | -17 יוני 2007 08:29 |
| שרשרת כלים | |
| |