menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Zavedenie dvojitého (Ubuntu a Windows XP)

Reply

Thread Tools
Old 28. júla 2007, 22:28
Nový člen skupiny

Cool Zavedenie dvojitého (Ubuntu a Windows XP)

Ahoj všetci Som duální zavádzanie z Ubuntu a Windows XP Media Center jsem jen zvědav, jak i cant odstrániť Ubuntu oblasť môjho pevného disku (nechcem povedať i dont linux jeho láska stačí aj potreba ho odstrániť medzeru dôvodov) všetky nápady? , vďaka.
Old 29. júl 2007, 01:52
Člen Skupina

Default Zavedenie dvojitého (Ubuntu a Windows XP)

Dve cesty, jedna je jednoduchá, starý dobrý Fdisk, ďalšie sa k používaniu Ubuntu live CD a spustite Gparted. Oboje môže odstrániť vaše Ubuntu oddiel (ne dos, Ext3)

Ak ste inštalovali Grub môžete stretnúť s druhým problémom. Odstránenie grub, nie je ľahké. I po smazání Grub všetko ešte môže byť, ak je nainštalovaný do MBR (Master Boot Record), môžete po vybratí vášho Ubuntu stredisko (a restartem skontrolovať grub) spustiť fdisk / mbr ale v niektorých prípadoch (v závislosti na verzii fdisk alebo o niečo iné) môže ochromiť okná oblasť. Takže byť opatrný.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako mám odinštalovať Windows 2000 od Dvou Zavedenie systému regedit57 Operačné systémy Windows 2 23.srpna 2009 04:15
Duální bootování Windows 7 RC a môj súčasný systém Windows XP Coolyxxx Operačné systémy Windows 6 5. mája 2009 22:59
Pomoc s duálnou zavádzanie vista / ubuntu s lojack softvér pest79456 Linux & Alternatívne OS 3 12. októbra 2008 09:39
* Duální Zavedenie * bigbonthabeat Operačné systémy Windows 2 12. September 2008 06:43
Duálny zavádzanie VJH Operačné systémy Windows 15 17. júna 2007 08:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.