![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима сам дуал боотинг фром убунту и Уиндоус КСП Медиа Центер био сам само питате како ја лицемјерје избрисати мој Убунту партиције на чврстом диску (да не кажем ја донт љубав његове Линукс само ми је потребно да бисте обрисали за простор разлога) било који идеја? , хвала. |
|
| |||
| |||
| Два начина, један је једноставна добре старе Фдиск, а друга је да користи Убунту ливе ЦД и покрените Гпартед. Оба могу уклонити Убунту партиције (не ДОС, Екст3) Ако имате инсталиран сиромашни сте мај наићи други проблем. Уклањање груб није лако. И после свега брисање сиромашни могу још увек бити ту ако га инсталира у МБР (мастер боот рецорд) можете да уклоните након вашег Убунту партиције (и за провјерити за поновне покретања оперативног сушта клопа) покренути фдиск / МБР међутим, у неким случајевима (зависно о верзији фдиск или нешто друго), може онемогућити ваш Уиндоус партицију. Тако се царефулл. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да деинсталирам за Уиндоус 2000 са дуал Покретање система | регедит57 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 23. Авг 2009 04:15 |
| Дуал боотинг Уиндоус 7 РЦ и моје тренутне Уиндоус КСП | Цоолыкскскс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 5 мај 2009 22:59 |
| Помоћ са Дуал боотинг видик / убунту са лојацк софтвера | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 12 октобар 2008 09:39 |
| * Дуал Боотинг * | бигбонтхабеат | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 12. сеп 2008 06:43 |
| Дуал боотинг | ВЈХ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 15 | 17. јуна 2007 08:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |