![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожен Я подвійну завантаження з Ubuntu і Windows XP Media Center Мені було просто цікаво, як я нахиляє видалити розділ Ubuntu мого жорсткого диску (якщо не сказати I Dont Love Linux своєї Мені потрібно лише, щоб видалити його з низки міркувань) будь-які ідеї? , Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Два шляхи, один простий старий добрий Fdisk, інша полягає у використанні Ubuntu Live CD і запустити Gparted. Як можна видалити Ubuntu розділів (не DOS, Ext3) Якщо у вас встановлений Grub ви можете стикнутися з проблемою другого. Видалення GRUB нелегко. Навіть після видалення все Grub може все ще бути там, якщо він є в MBR (Master Boot Record), ви можете після видалення вашої Ubuntu розділів (і перезавантаження для перевірки GRUB) запустити FDISK / MBR, проте в деяких випадках (залежно від версії FDISK або щось інше) можна калікою вікна розділ. Так що будьте обережні. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як видалити Windows 2000 з системою подвійний завантаження | regedit57 | Операційні системи Windows | 2 | 23 серпня 2009 04:15 |
| Подвійне завантаження Windows 7 RC та моєї поточної Windows XP | Coolyxxx | Операційні системи Windows | 6 | 5 травня 2009 22:59 |
| Допомога подвійного завантаження Vista / Ubuntu LoJack з програмним забезпеченням | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 12 жовтня 2008 09:39 |
| Подвійне завантаження * * | bigbonthabeat | Операційні системи Windows | 2 | 12 вересня 2008 06:43 |
| Подвійне завантаження | VJH | Операційні системи Windows | 15 | 17 червня 2007 08:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |