менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Подвійне завантаження (Ubuntu & Windows XP)

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 липня 2007, 22:28
Нові члени групи

Cool Подвійне завантаження (Ubuntu & Windows XP)

Ей кожен Я подвійну завантаження з Ubuntu і Windows XP Media Center Мені було просто цікаво, як я нахиляє видалити розділ Ubuntu мого жорсткого диску (якщо не сказати I Dont Love Linux своєї Мені потрібно лише, щоб видалити його з низки міркувань) будь-які ідеї? , Спасибо.
Old 29 липня 2007, 01:52
Член групи

Default Подвійне завантаження (Ubuntu & Windows XP)

Два шляхи, один простий старий добрий Fdisk, інша полягає у використанні Ubuntu Live CD і запустити Gparted. Як можна видалити Ubuntu розділів (не DOS, Ext3)

Якщо у вас встановлений Grub ви можете стикнутися з проблемою другого. Видалення GRUB нелегко. Навіть після видалення все Grub може все ще бути там, якщо він є в MBR (Master Boot Record), ви можете після видалення вашої Ubuntu розділів (і перезавантаження для перевірки GRUB) запустити FDISK / MBR, проте в деяких випадках (залежно від версії FDISK або щось інше) можна калікою вікна розділ. Так що будьте обережні.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як видалити Windows 2000 з системою подвійний завантаження regedit57 Операційні системи Windows 2 23 серпня 2009 04:15
Подвійне завантаження Windows 7 RC та моєї поточної Windows XP Coolyxxx Операційні системи Windows 6 5 травня 2009 22:59
Допомога подвійного завантаження Vista / Ubuntu LoJack з програмним забезпеченням pest79456 Linux & альтернативних ОС 3 12 жовтня 2008 09:39
Подвійне завантаження * * bigbonthabeat Операційні системи Windows 2 12 вересня 2008 06:43
Подвійне завантаження VJH Операційні системи Windows 15 17 червня 2007 08:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.