![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Ubuntu, и когато отида да графики и резолюция. активирам моята втори монитор. Аз го правят разделителна способност на екрана и искат тя да бъде, и аз да ми първични резолюция резолюцията, аз искам тя да бъде 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Но когато го правя, аз излезете влезте в. Ми резолюция за моя първични е объркано, заедно с моя резолюция за моя втора тя работи добре и лесен за Windows? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има вероятно е проблем с драйвера Ubuntu ... Моят съвет: стик с Windows LOL
|
| |||
| |||
| и си тръгнах прозорци има причина, защо ще се върнеш ... Освен това, аз обичам ефектите на Ubuntu, и ако аз искам всеки един ефект върху Ubuntu, но за моя прозорец, моят овена ще взриви заедно с моя процесор. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Проблемът е, че Linux е по-малка точка и след това щракнете върху Windows и винаги ще има неща, които вие ще трябва да разбера за себе си. Нищо не е така и се поддържа от Ubuntu или подобен. Били ли сте уморени командироването на Ubuntu форуми или изпращане по имейл на производителя?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дръж се малко по-дълго, Харди обещава добри двойна монитора подкрепа
| |||
| |||
| Да. Аз жаргон чакаме Харди, аз видях вашата публикация изглежда силен. 10 монитори = O Също така, честно, аз не обичам лекотата на прозорците, и искали да се запознаят с компютри и кодове. така да науча много използват Линукс и за това, че допринася за да ми хареса това. |
|
| |||
| |||
| ах глупости. Всеки път, когато щракнете върху екрана и графика да си сменя резолюцията. свикнал съм да го отворите . тя просто казва Започва екрани и Резолюцията на дъното бар, но никога не се отваря, когато отворите и разделителна способност на екрана и го промените, то doesn't промените резолюцията, само тапет |
|
| |||
| |||
| така няма кой да имаме решение??? |