![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ubuntu, και κάθε φορά που πάω να τα γραφικά και το ψήφισμα. i επιτρέψει δεύτερο παρακολουθεί. i καθιστά την ανάλυση της οθόνης θέλω να είναι, και εγώ να μου πρωτογενή ψήφισμα το ψήφισμα θέλω να είναι 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Αλλά όταν το κάνει αυτό, τότε θ αποσυνδεθείτε συνδεθείτε. μου ψήφισμα για πρωτογενή μου είναι όλα θάλασσα, μαζί με το ψήφισμα για το δεύτερο λειτούργησε ωραία και εύκολη για τα παράθυρα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει ίσως ένας οδηγός με θέμα το Ubuntu ... Η συμβουλή μου: κολλήσει με τα Windows LOL
|
| |||
| |||
| i αριστερά και τα παράθυρα για ένα λόγο, γιατί θα πάω πίσω ... Επιπλέον, μου αρέσει τις επιπτώσεις του Ubuntu, και αν ήθελα κάθε αποτέλεσμα για το Ubuntu μου, αλλά για τα παράθυρα, μου κριάρι θα εκραγεί μαζί με επεξεργαστή μου. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το πρόβλημα είναι ότι το Linux είναι λιγότερο στοιχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Windows και πάντα θα υπάρχουν πράγματα που θα έχετε για να καταλάβουμε τον εαυτό σας. Τίποτα δεν είναι καλά, όπως υποστηρίζεται σε Ubuntu ή παρόμοια. Έχετε κουραστεί απόσπαση για το Ubuntu φόρουμ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του κατασκευαστή;
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αναμονή για λίγο πλέον, αντέχων υπόσχεται καλή διπλή παρακολουθεί υποστήριξη
| |||
| |||
| έτος. i επίκλισης περιμένουμε Hardy, είδα την ανάρτησή σας φαίνεται έντονος. 10 μόνιτορ = O Επίσης, ειλικρινά, δεν μου αρέσει η ευκολία των παραθύρων, μου αρέσει να μαθαίνουν για τους υπολογιστές και τους κωδικούς. έτσι μάθουν πολλά με τη χρήση του Linux και τους προσθέτει ότι για να μου αρέσει αυτό. |
|
| |||
| |||
| ah crap. κάθε φορά που κάνω κλικ οθόνη γραφικών και να αλλάξω το ψήφισμα. αυτό wont ανοικτή . αυτό ακριβώς λέει και Ξεκινώντας Οθόνες Ψήφισμα σχετικά με την μπάρα κάτω, αλλά ποτέ δεν ανοίγει και όταν θ ανοιχτή ανάλυση οθόνης και να αλλάξει αυτό, θα doesn't αλλάξετε το ψήφισμα, μόλις την ταπετσαρία |
|
| |||
| |||
| το ίδιο κάνει και ο καθένας έχει μια λύση;;; |