![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam ubuntu, i svaki put kad idem u grafici i rezolucije. omogućiti moj drugi monitor. sam ga napravio zaslon rezolucije koje želim da se i ja napraviti moj primarne razlučivosti rezolucije želim da bude 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Ali kad sam to učiniti, i onda odjavite se prijavite. moja odluka o mojoj osnovnoj je sve messed up, zajedno sa svojim rezolucija na moj drugi Internet izrađen prekid i lako na Windowsima? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu je vjerojatno problem s vozačem Ubuntu ... Moj savjet: štapa sa sustavom Windows LOL
|
| |||
| |||
| dobro sam otišao prozora za razlog, zašto bih se vratiti ... Osim toga, volim efekti Ubuntu, i ako sam htjela svakog utjecaja na Ubuntu, ali na moje prozore, moje bi ovna napuhati uz moj procesor. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Problem je u tome što je manje Linux točku i zatim kliknite Windows i uvijek će biti stvari koje ćete morati riješiti sami. Ništa nije tako dobro podržan na Ubuntu ili slično. Jeste li umorni objavljivanja na Ubuntu forumima ili slanje e-po š proizvođača?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pričekaj malo duže, izdržljiv obećava dobar dual monitor support
| |||
| |||
| Da. ja licemjerje pričekate izdržljiv, vidjeh svoj post izgleda intenzivno. 10 monitora = O Također, iskreno, ja ne volim lakoće prozora, Sviđa mi se učiti o računalima i kodovi. pa sam naučiti puno koristi Linux i za to da se doda na sviđanje mi je. |
|
| |||
| |||
| ah sranje. svaki put kad kliknem zaslona i grafičke promijeniti razlučivost. navika je otvoren . Internet pravedan kaže Početna ekrani i rezoluciju na dnu bara, ali nikada ne otvara, a kada sam otvoren Screen Resolution i promijenite ga, on se promjeni razlučivosti, samo pozadinu |
|
| |||
| |||
| tako da se bilo tko imati rješenje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Problem s rezolucijom ekrana. | spooky123 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 28. svibanj 2009 14:37 |
| Screen Resolution u Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & konzole Igre | 14 | 16. svibanj 2009 15:08 |
| Dual Monitori - Problem Resolution | xiingli | Graphics Cards & Monitors | 2 | 5. veljača 2009 18:36 |
| Screen Resolution ne pravo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 10 | 28 siječanj 2009 11:31 |
| Screen Resolution | colinhouse | Windows Operating Systems | 1 | 29. prosinac 2007 16:38 |
| Thread Tools | |
| |