![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Van Ubuntu, és amikor elmegyek a grafika és a felbontás. Azt, hogy a második monitor. Azt, hogy a képernyő felbontása akarom, hogy legyen, és azt, hogy elsődleges felbontása akarom azt, hogy
1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 De amikor nem az, jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be. Saját állásfoglalása elsődleges mindig hírnök megjelöl mellett én állásfoglalása a második ez munkás finom és könnyű a Windows? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ott valószínűleg a driver probléma Ubuntu ...
Az én tanácsom: maradj Windows LOL
|
|
|||
|
|||
|
jól bal ablakok okból, miért nem megyek vissza ...
Továbbá, I love hatásait Ubuntu, és ha akartam minden hatása az Ubuntu, de én az ablakok, a ram lenne felrobbantani együtt én processzort. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
A probléma az, hogy a Linux kevesebb pontot és kattintson a Windows, akkor mindig is lesznek olyan dolgok, amit meg kell kitalálni magad. Semmi nem is támogatja az Ubuntu, vagy hasonló. Have you tired kiküldetéséről szóló, az Ubuntu fórum, vagy a levélküldés a gyártó?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Várj egy kicsit hosszabb, Hardy ígéretek jó kettős monitor támogatása
|
|||
|
|||
|
igen. i cant várni Hardy, láttam a post néz intenzív. 10 monitorok = O
is, őszintén, én nem szeretem a könnyű ablakok, azt szeretném megtudni számítógépek és kódokat. Úgyhogy tanulni sok segítségével Linux és annak, hogy hozzáteszi, hogy kedvel engem azt. |
|
|
|||
|
|||
|
Ó a fenébe. ha rákattintok képernyő és grafika változtatni a felbontást. ez szokás nyitott
. csak azt mondja kezdete Screens állásfoglalás és az alsó sáv, de soha nem nyílik meg, és mikor nyílt Képernyőfelbontás és megváltoztatni, ez nem változik a felbontás, csak a háttérképet |
|
|
|||
|
|||
|
úgy csinál akárki volna a megoldás???
|