![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Ubuntu, וכן בכל פעם אני הולכת גרפיקה ו פתרון הבעיה. אני מפעיל את השני לפקח. אני עושה את זה על המסך ברזולוציה שאני רוצה שזה יהיה, ואני עושה את פתרון הבעיה העיקרית ההחלטה אני רוצה להיות 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 אבל כאשר אני עושה את זה, אני לצאת מהמערכת ולאחר מכן היכנס ב. את פתרון הבעיה העיקרית שלי היא כל messed למעלה, יחד עם פתרון הבעיה השנייה שלי זה עבד מצוין וקל ב-Windows? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש כנראה בעיה עם הנהג Ubuntu ... העצה שלי: מקל עם Windows LOL
|
| |||
| |||
| ובכן יצאתי Windows עבור סיבה, למה אני חוזר ... בנוסף, אני אוהב את ההשפעות של Ubuntu, ואם אני רוצה שכל אחד השפעה על Ubuntu אבל ב-Windows שלי, שלי היה רם לפוצץ יחד עם המעבד שלי. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הבעיה היא כי לינוקס היא פחות מכן הצבע ולחץ Windows ו שם תמיד יהיה הדברים יהיו לך להבין את עצמך. שום דבר הוא גם נתמך על Ubuntu או דומה. האם אתה עייף פירסום על Ubuntu הפורומים דואר אלקטרוני או ליצרן?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תחזיק מעמד קצת יותר, חסין הבטחות טוב כפול לפקח תמיכה
| |||
| |||
| כן. אני צביעות לחכות חסין, ראיתי את ההודעה שלך נראה אינטנסיבי. 10 המנטרת = O כמו כן, בכנות, אני לא אוהב את הקלות של Windows, אני רוצה ללמוד על מחשבים ועל הקודים. אני כל כך הרבה ללמוד להשתמש ב-Linux ו therefor מוסיף כי על טעם לי את זה. |
|
| |||
| |||
| אה שטויות. כשאני מסך וגרפיקה לחץ כדי לשנות את ההחלטה. זה wont open . זה רק אומר החל Screens ו החלטה על התחתונה בר אך לא נפתח כאשר אני פותח רזולוציית מסך ולשנות את זה, זה doesn't לשנות את ההחלטה, רק טפט |
|
| |||
| |||
| אז מישהו יש פתרון? |