![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Turiu ubuntu, ir kai aš einu į grafika ir rezoliucija. įjungti savo antrą monitorių. I padaryti Raiška Aš noriu, kad ji būtų, ir kad mano pagrindinis rezoliucija rezoliucija Aš noriu, kad ji būtų
1 1680 x 1050 2 1280 x 768 But when I do that, I atsijungimo tada prisijunkite. mano rezoliucija dėl mano pagrindinis yra visi messed up, kartu su mano rezoliucija dėl mano antrasis jis dirbo gerai, ir lengvai ant langų? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tikriausiai vairuotojas problema su Ubuntu ...
Mano patarimas: Stick su Windows LOL
|
|
|||
|
|||
|
Well I left langai priežasties, kodėl turėčiau grįžti ...
Be to, I love Ubuntu poveikį, ir, jei aš norėjau kiekvieną poveikis Ubuntu, bet mano langais, mano avinu būtų susprogdinti kartu su savo procesorius. |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Problema ta, kad Linux yra ne taškas ir tada spustelėkite Windows ir visada bus dalykų, kad jums teks išsiaiškinti pačiam. Nieko nėra gerai palaikoma Ubuntu ar panašiai. Ar jūs pavargote skelbimą Ubuntu forumus arba elektroniniu paštu gamintojo?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Laikykis truputį ilgiau, hardy žada gerą dviejų monitorių palaikymą
|
|||
|
|||
|
yea. I cant wait for hardy, aš pamačiau savo pranešimą laukia įtempta. 10 monitorius = O
taip pat garbingai, I don't like Windows lengvai, aš norėčiau sužinoti apie kompiuterius ir kodus. todėl aš išmokti daug naudoju Linux ir therefor priduria, kad į mane mylėti jį. |
|
|
|||
|
|||
|
Ah crap. kai aš spauskite ekranas ir grafika pakeisti savo sprendimo. jis įpratęs atidaryti
. jis tik sako Pradinė ekranai ir rezoliucijos dėl apačioje baras, tačiau niekada atidaro ir kada galiu atidaryti "Ekrano" ir pakeisti ją, tai nepadės pakeisti rezoliucija, tiesiog ekrano užsklanda |
|
|
|||
|
|||
|
Ar kas nors taip buvo sprendimas?
|