![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Ubuntu, un kad es dodos uz grafikas un rezolūcijas. Es varētu Mans otrais monitors. I padara ekrāna izšķirtspēja i want to var, un lai manas galvenais rezolūcija rezolūcija es vēlos, lai to 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Bet kad es to, ka varu pieslēgties pie tam pieteikties. mana rezolūcija par manu primāro ir viss messed up, kopā ar savu rezolūciju par manu otro tā strādāja naudas sodu un vienkārši uz Windows? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iespējams vadītāja problēma ar Ubuntu ... Mans padoms: stick with Windows LOL
|
| |||
| |||
| Nu es pa kreisi logiem iemesls, kāpēc man būtu atgriezties ... Turklāt, i love Ubuntu sekas un ja es gribēju ik vienu efektu par Ubuntu bet uz manu logi, manu ram būtu uzspridzināt kopā ar manu procesoru. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Problēma ir, ka Linux ir mazāk punktu, un pēc tam noklikšķiniet uz Windows un vienmēr būs lietas, kas jums būs izdomāt pats. Nekas nav, kā arī atbalstīta Ubuntu vai tamlīdzīgi. Tu esi noguris ievietošanas Ubuntu forumos vai-pasta vēstuļu sūtīšanas ražotājs?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| būt par mazliet garāks, izturīgi sola labu divu monitoru atbalstu
| |||
| |||
| jā. Es aprunāt gaidīt, lai hardy, es redzēju savu amatu izskatās intensīvāka. 10 monitori = O arī, godīgi, man nepatīk viegli logu, es gribētu mācīties par datoriem un kodeksos. so i mācīties daudz, lietojot Linux un tas ir, kas piebilst, par to man patika tā. |
|
| |||
| |||
| Ah crap. kad es uz ekrāna un grafika mainīt savu lēmumu. ir paradis atvērts . tā tikai saka Sākuma ekrāns un rezolūcija par bottom bar, bet nekad atver un kad es atveru ekrāna izšķirtspēja un pārmaiņas, tā doesn't mainīt rezolūciju, tikai wallpaper |
|
| |||
| |||
| tas pats kāds ir risinājums? |
![]() |
|
| Bookmarks |